UROŠ ĐURIĆ PUNI 56.GODINU, A DA VIDITE KAKVU ĆERKU IMA! Voli glumu i slikarstvo, evo kako ona izgleda! (FOTO)
Uroš Đurić, Foto: Printscreen

MI NISMO ANĐELI

UROŠ ĐURIĆ PUNI 56.GODINU, A DA VIDITE KAKVU ĆERKU IMA! Voli glumu i slikarstvo, evo kako ona izgleda! (FOTO)

Ovaj multimedijalni umetnik, osim svog posla, ponosan je što je otac jedne divne naslednice kojoj je pre menogo godina dao ime Hana

Objavljeno:

Čuveni Anđeo iz ništa manje čuvenog filma "Mi nismo anđeli" Srđana Dragojevića, danas je proslavio 56. rođendan

Ovaj multimedijalni umetnik, osim svog posla, ponosan je što je otac jedne divne naslednice kojoj je pre menogo godina dao ime Hana.

foto: Printscreen

Njegova ćerka često oca prati na raznim manifestacijama, ali je i bila uz njega tokom snimanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

Uroš se godinama uspešno bavi slikarstvom, radio je kao radio voditelj, a glumi, a televizijskim gledaocima predstavio se i u kvizu "Potera" u kojem se takmičarima suprotstavlja najjačim oružjem, znanjem. Gledamo ga u toj ulozi već pet sezona.

"Ja sam zainteresovan za život, a iz te zainteresovanosti dolazi sve. Želite da znate, jedna stvar inicira drugu, druga stvar treću i tako redom. Imao sam valjda i sreće u životu da imam dobro pamćenje. Sve se na kraju svodi na to" , rekao je on ranije za "Ženu"

Učenje obožava, a glumu i slikarstvo podjednako voli. I nijednom ne daje prioritet.

"Oduvek sam bio koncentrisan na savremenu umetnost, koja obuhvata i prvo i drugo. Tako će i ostati", poručio je tada Đurić

Bonus video:

(Espreso.co.rs/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.