CEO SPRAT KUPILI U OVOM NASELJU! Brena i Boba se sele u ogromni luksuzni neboder! Od cene ćete uzeti čašu vode!
Brena, Foto: VLADIMIR ŠPORČIĆ

LUKSUZNI NEBODER

CEO SPRAT KUPILI U OVOM NASELJU! Brena i Boba se sele u ogromni luksuzni neboder! Od cene ćete uzeti čašu vode!

Lepa Brena i Boba Živojinović kupili su ceo sprat u luksuznoj kuli koja se gradi u naselju na Novom Beogradu

Objavljeno:

Kao što smo ranije pisali, Balkanska zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović rešili su da prodaju svoju velelepnu vilu na Bežanijskoj kosi za vrtoglavih dva i po miliona evra.

Došli smo do saznanja i na kojoj će lokaciji biti skućena pevačica sa porodicom.

Naime, Lepa Brena i Boba Živojinović kupili su ceo sprat u luksuznoj kuli koja se gradi u naselju na Novom Beogradu.

Ekipa emisije "Paparazzo Lov" uslikao je poznati par u obilasku budućeg doma gde ih je lično dočekao vlasnik kompanije koja gradi neboder.

foto: Printscreen instagram

Inače, Živojinovići tamo idu bar dva do tri puta nedeljno jer nadgledaju kako ide izgradnja, dokle se stiglo, a redovno se konsultuju i sa investitorima i inženjerima oko materijala koji će biti korišćeni za izgradnju, kao i o tome koji raspored prostorija je najbolji i šta je od toga izvodljivo. Nedavno je i Viktor objavio na Instagramu snimke iz zgrade, sa sprata gde će se, kažu upućeni, preseliti, a odakle se pruža pogled na ceo Novi Beograd.

Pretpostavlja se da su Brena i Boba kupili ceo jedan sprat u ovoj luksuznoj zgradi, jer im je plan da tu bude i njihov mlađi sin. Živojinovići će imati jedan stan za sebe, ali još nije izvesno da li će se oni preseliti iz vile na Bežanijskoj kosi, a u neposrednoj blizini će im biti naslednik.

foto: Printscreen Paparazzo lov

U sklopu zgrade nalazi se teretana, bazen, tržni centar kao i privatni bioskop. Zgrada će imati četrdeset spratova i bice najveća u našoj prestonici.

Komšije Brene i Bobe su neke od poznatih ličnosti kao što su Saša Kovačević, Novak Đoković, Milica Pavlović, Marija Šerifović...

Kvadrat u ovoj luksuznoj zgradi košta neverovatnih 3.600 evra, a uzevši u obzir koliko ih je verovatno su u pitanju dva tri stana.

Završetak radova je planiran za 2021. tako da uskoro očekujemo preseljenje ove porodice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.