Ovo su naj frajeri naših odbojkašica i košarkašica! Macani koje majka jednom rađa! (FOTO) (ANKETA)
Foto: Damir Dervišagić, coti_18

koji je slađi?

Ovo su naj frajeri naših odbojkašica i košarkašica! Macani koje majka jednom rađa! (FOTO) (ANKETA)

Političari, sportisti, anonimusi... Naše sportistkinje su imale veliku podršku svojih jačih polovina koji su ih sve vreme bodrili
Objavljeno: 12:35h

5. Jovana Brakočević i Marčelo

Jovana i Marčelo su se dugo zabavljali nakon čega su stupili u brak. Imaju i dete, a njihove fotke govore više od hiljadu reči.

Podsetimo, Kancijan je zaprosio našu odbojkašicu kad se vraćala sa Evropskog prvenstva, a prosidba se odvila na aerodromu u Minhenu, ispred ostalih odbojkašica.

- Marčelo me je pre svega osvojio svojim razumevanjem, a po mom mišljenju, on je i mnogo lep čovek. Profesionalno je igrao bič volej i skvoš, a sad se sportom bavi samo rekreativno. Ali, i te kako može da razume kroz šta sve prolazim i kakve napore trpim. Mislim da je u svakoj vezi presudno razumevanje jer bez toga nijedan odnos ne može da opstane - rekla je svojevremno odbojkašica za Story.

6. Tijana Bošković i Nemanja Čikiriz

Jedna od najvećih zvezda u sjajnoj srpskoj odbojkaškoj ekipi je Tijana Bošković,18-godišnja devojka rođena u Bileći. Mlada Hercegovka prošle godine je proglašena najboljom mladom odbojkašicom sveta. Zanimljivo je da je Tijana u mlađim selekcijama nastupala za kadetsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Ona je ažurna na društvenoj mreži Instagram gde svakodnevno kači svoje fotke s dečkom Nemanjom.

Vidi se da mladi par uživa u ljubavi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.