POZNATA KAO SKANDAL MAJSTOR, TUKLA KOLEGINICU SA ESTRADE, MEDENA NA SLICI DEVOJČICA! A danas, šokiraćete se! (FOTO)
Indi Aradinović, Foto: Printscreen instagram

ŠOK POTPUNI

POZNATA KAO SKANDAL MAJSTOR, TUKLA KOLEGINICU SA ESTRADE, MEDENA NA SLICI DEVOJČICA! A danas, šokiraćete se! (FOTO)

Starom fotkom iz detinjstva iznenadila je sve.

Objavljeno:

Poznata folk pevačica godinama je već na estradi, a uprkos tome što je nedavno uplovila u mirnu luku s javnosti nepoznatim partnerom, njen život i bitisanje na javnoj sceni Srbije obeležili su brojni skandali - pre više od deset godina potukla se s koleginicom Minom Kostić na jednom muzičkom festivalu, i to zbog muškarca, što je tada podiglo ogromnu prašinu. Kasnije se u više navrata preko medija prepucavala s rođenom sestrom, takođe pevačicom, sa kojom jedno vreme nije razgovarala, a poslednji u nizu skandala desio se ove godine, kada ju je operacija smanjenja želuca, koja se iskomplikovala, umalo koštala života.

Ukoliko niste prepoznali devojčicu sa slike - reč je o folkerki Indiri Aradinović Indi, koja se listajući stare foto albume nakratko vratila u detinjstvo i s pratiocima na Instagramu podelila staru uspomenu s rođacima.

foto: Printscreen

Dobila je brojne komplimente na račun svog izgleda - svi su joj poručili da je bila preslatka devojčica, a da je lepotu zadržala i danas... A koliko se promenila u međuvremenu, prosudite sami.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.