MANIJAK PROGONI NAŠE VODITELJKE! Postavlja ih na P*RNO SAJTOVE i tako skuplja preglede, jedna se HITNO OGLASILA
Foto: Kurir

bolesno

MANIJAK PROGONI NAŠE VODITELJKE! Postavlja ih na P*RNO SAJTOVE i tako skuplja preglede, jedna se HITNO OGLASILA

Zbog ovog skandaloznog čina, popularne voditeljke podigle su glas protiv zloupotreba njihovog imena

Objavljeno:

Srpske voditeljke, Slađana Tomašević, Snežana Dakić, Bojana Ristivojević, Jovana Jeremić, Maja Nikolić, Dragana Kosjerina, Nina Radulović, Katarina Šišmanović postale su meta sajber-kriminala, jer su se njihove fotografije našle na jednom po*no sajtu.

Zbog ovog skandaloznog čina, popularne voditeljke podigle su glas protiv zloupotreba njihovog imena, ali i fotografija na sajtovima sa eksplicitnim sadržajem. Izvor 24sedam objasnio je povodom ovog slučaja, da se neovlašćeno objavljivanje fotografija goni po privatnoj krivičnoj tužbi.

foto: Printscreen

Jovana Jeremić, urednik i voditelj Jutarnjeg programa na TV Hepi, rekla je za 24sedam da čak i zna koja osoba se bavila imenima novinarki na ovaj način, pa objasnila da je i svog supruga obavestila unapred šta će se dogoditi.

– To je manijak iz moje emisije, o kome sam prva izveštavala. To je čovek koji maltretira, pre svega, Vranjanke i kači njihove fotografije po po*no sajtovima i koji je nakon izveštavanja u Vikend jutru krenuo u akciju protiv voditeljki. Verovatno zato što sam ga raskrinkala u programu. On je prvo slao poruke mom mužu! Dakle, ne kači on samo slike na po*no-sajtove, nego pravi i lažne profile, a zatim pošalje nečijem mužu: ,,Da li znaš gde ti je žena?” – otkrila je Jovana, šokirana na šta su spremni pojedinci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.