NAROD ŽESTOKO ISPLJUVAO PEVAČE NAKON SAHRANE TOKANA! Sahranili kolegu pa kukali da UMIRU OD GLADI!
Foto: Kurir/D.M

SRAMOTNO

NAROD ŽESTOKO ISPLJUVAO PEVAČE NAKON SAHRANE TOKANA! Sahranili kolegu pa kukali da UMIRU OD GLADI!

Četvorica pevača koja su takođe ispratila Bojana Zlatanovića Tokana na večni počinak, nakon njegove sahrane, koja je organizovana u četvrtak u njegovom rodnom Leskovcu, požalila su se na Instagramu da umalo nisu umrli od gladi, zbog čega su naišli na žestoku osudu korisnika društvenih mreža.

Objavljeno:

Pevač Srećko Krečar pozirao je u jednom restoranu zajedno sa Darkom Filipovićem, Nemanjom Stevanovićem i Milanom Mitrovićem, koji su svi do jednoga bili odeveni u crno, uz opasku da su jedva dočekali da jedu.

- Zamalo da padnemo u nesvest od nejela. Ali vredelo je čekati - stoji u opisu fotografije uz emotikon koji se plazi.

Odmah su usledile kritike u komentarima.

- Ovo je baš neumesno. Vraćaš se sa sahrane i žališ se da si umalo umro od gladi. Pa nisi išao tamo da jedeš. I slika je generalno neumesna. Svi ste u crnom i bili ste na Tokanovom ispraćaju - napisala je jedna ženska osoba, s kojom je Filipović krenuo da se prepucava:

- A ko tebi, lepojko, drma kavez i šta tebe briga ko šta radi? Normalno je da čovek mora da jede. Veži kravu na svoju livadu i gledaj svoja posla!

Međutim, ona nije bila jedina koja im je zamerila, već su ih mnogi upozorili da ne znaju za sramotu:

- Nije u redu. Večeravajte i družite se drugi dan. Posle sahrane se ide kući. Tako naš narod radi odvajkada. Ovaj kuka da umalo nije pao u nesvest od gladi. A bio na sahrani. Neumesno je. Ali to je naš narod. Sahrane se pretvore u trač-druženja!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.