NJIHOVA LJUBAV JE ZAPOČETA OVOM REČENICOM: Ja ću tebe da ženim! Poznati glumac se uselio kod koleginice za 48h!
Dragan Pelević Pele, Foto: Printscreen youtube

LJUBAV NA PRVU ISKRU

NJIHOVA LJUBAV JE ZAPOČETA OVOM REČENICOM: Ja ću tebe da ženim! Poznati glumac se uselio kod koleginice za 48h!

Za veliku ljubav nije im  smetalo ni to što je Olga zapravo starija pet godina

Objavljeno: 27.11.2020. 09:50h
  • 1

Posle svega dva dana poznanstva rešili su da otpočnu zajednički život, a danas poznati supružnici Olga Odanović i Dragan Petrović Pele imaju sina i ćerku. Za veliku ljubav nije im smetalo ni to što je Olga zapravo starija pet godina.

Peleta sam upoznala tokom rada na diplomskoj predstavi Nenada Purića “Groblje automobila”. Bio je deo ansambla i to tako što smo baš nas dvoje tumačili uloge muža i žene. Dragan Petrović je inače bio u čuvenoj klasi Vlade Jevtovića zajedno sa Bodom Ninkovićem, Srđanom Todorovićem, Vesnom Trivalić... Iako sam znala za njega, pre predstave nismo se čak ni upoznali. Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: Ja ću tebe da ženim - ispričala je glumica u jednom intervjuu.

foto: Damir Dervišagić

Ona je istakla da je nju to šokirali, a situacije koje su usledile - nije očekivala.

- Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku, nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno.

Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super. Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka – otkriva Olga kojoj su sasvim novi smisao životu dali sin Jakov i ćerka Lenka.

foto: Preentscreen RTV Pink

Glumica Olga Odanović priznala je da je na posao više puta dolazila uplakana i sa problemima, ali da publika to nije znala.

- Ja sam mnogo puta bila i uplakana i nesrećna, nikom od nas nije svaki dan divan dan. Bilo je mnogo situacija kada glumcima nije ni do čega, a vi jednostavno morate da izađete na scenu i da zaboravite sve. I stvarno kada izađete na tu magičnu scenu, sve se zaboravi, prestane bol, prestane tuga. Ja znam mnoge moje kolege koji su imali i smrtne slučajeve i tako dalje, a oni su igrali predstavu, retko ko hoće da otkaže - ispričala je Olga u emisiji "Premijera".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media