A bio je kul lik: Ovako je Karamela izgledao pre svih plastičnih operacija!
Foto: Dragan Kadić

Nekad je bio šmeker

A bio je kul lik: Ovako je Karamela izgledao pre svih plastičnih operacija!

Goran Stojićević Karamela je jedan od muškaca sa javne scene koji nikada nije imao problem da priča o svojim estetskim poduhvatima
Objavljeno: 13:17h

Čak i u vreme kada je to bilo skandalozno, njega jednostavno nije bilo briga šta će drugi da misle.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragan Kadić

Mnogi su mu govorili da se upropastio, ali Karameli se njegov izgled jako dopadao, on je otvoreno pričao o tome jer se nije stideo nijedne svoje životne odluke:

"Često umem da kažem: „Bože, ovo moje dete, kako je ono lepo, verovatno je na mene.” Tako se šalim na račun mojih plastičnih operacija. Nisam ja to radio zbog imitacije, već sam perfekcionista. Znaš, kad mi majka priroda nije dala lep nos, onda lepo odem i sredim ga, pa onda stanem ispred ogledala i kažem: „E, sad mi fali još ovo i ovo.” Mnogi su mi rekli da nisam normalan što to pričam.

Operisao sam nos, uši, kapke. Nisam stavio silikone u usne, to svi misle, ali videćete na fotografijama iz detinjstva da nisam uradio usta. Imao sam jedan saobraćajni udes i tada sam uradio nos. Kod Partizanovog stadiona udario sam u banderu jer je bila ledena kiša, a onda sam imao problem s kapkom. Botoks imam, to danas nema ko ne radi. To sad svi stavljaju, to ti je kao da ideš u prodavnicu. Traće kraje nego tretman kod kozmetičara. To je taj moj perfekcionizam. Moja žena ne voli ništa od toga. Ona je prirodna. Ne voli to i ne voli kada lupetaram o tome. Ona je ekonomista, nije iz te priče i prava je osoba za mene, da me spusti kad god treba.", ispričao je Karamela jednom prilikom za magazin Puls.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.