DŽEJ PIŠE KNJIGU O SVOM ŠOKANTNOM ŽIVOTU! Otkrio zašto je bio u POPRAVNOM DOMU i kome je napravio KARIJERU!
Foto: printscreen

ESTRADO, PAZI SE

DŽEJ PIŠE KNJIGU O SVOM ŠOKANTNOM ŽIVOTU! Otkrio zašto je bio u POPRAVNOM DOMU i kome je napravio KARIJERU!

Džej Ramadanovski kaže da često zaplače kad se seti dana provedenih u popravnom domu. Popularni pevač je bio problematičan u detinjstvu, krao je i šibicario, zbog čega je sa 11 godina završio u popravnom domu "Stanoje Glavaš" u Beogradu.

Objavljeno:

Folker sada piše knjigu, u kojoj će otkriti najveće tajne iz života i karijere, a najveći deo posvetiće upravo tom problematičnom periodu.

- U knjizi ću opisati i taj period u popravnom domu. Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu - započeo je Džej svoju ispovest u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodao da često sanja svoje detinjstvo:

- Uveče kada legnem, kroz glavu mi prolaze razne slike i sećanja iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac. Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga... Onome ko vam kaže da nikada u životu nije plakao, nemojte da mu verujete niti da se družite s njim.

foto: Printscreen

Ramadanovski je naglasio da je srećan što se na vreme trgao i postao uspešan muzičar:

- U mojoj grupi bilo je 12 problematičnih dečaka. Više puta smo išli na razgovore sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cele te grupe samo nas četvorica smo uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli da radimo. Ostali su menjali domove i ko zna kako su završili.

Kada je izašao iz doma, okrenuo je novi list i popravio odnos sa majkom.

- Jedan od najemotivnijih trenutaka u životu bio je moj prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz, a posebno me je dirnulo kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket - priča ponosno Džej i dodaje da mu je pevački uzor bio pokojni Toma Zdravković, kojeg je slušao kad god bi mu se ukazala prilika:

- Kao klinac bežao sam od kuće da bih išao u kafanu i slušao Tomu Zdravkovića kako peva. On je stvarno bio legenda koja se jednom rađa.

foto: printscreen

Bio sam savršen muž, uvek sam se vraćao kući

Džej Ramadanovski je svoju najveću ljubav upoznao početkom osamdesetih godina. Oženio se Nadom, koja mu je podarila dve ćerke, Anu i Mariju.

- Sećam se kada sam po završetku vojnog roka prvi put ugledao Nadu, odmah sam se zaljubio. Bio sam savršen muž. Gde god da sam skitao, na kraju sam se uvek vraćao kući. Poštovao sam ženu i decu. Iako smo se davno razveli, ostali smo u dobrim odnosima - priča pevač.

Sinanu sam napravio karijeru

Džej Ramadanovski bio je veliki prijatelj sa Sinanom Sakićem.

- Ja sam ga doveo iz Loznice i napravio mu karijeru - rekao je Džej o prijatelju, koji je preminuo juna 2018. godine: - Bio je legenda, ceo život smo se družili. Otišao je isto kao i Toma Zdravković, kao kralj. Mnogo mi je žao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.