PUCA TIKVA! TEODORA URLALA NA DEČKA NA SETU, ON JOJ ŽESTOKO ZAPRETIO: Prekini da se skidaš gola ili raskidamo!
Foto: Printscreen/Instagram

poludeo od besa!

PUCA TIKVA! TEODORA URLALA NA DEČKA NA SETU, ON JOJ ŽESTOKO ZAPRETIO: Prekini da se skidaš gola ili raskidamo!

Sportista zamera pevačici što preteruje u kačenju provokativnih fotki.

Objavljeno:

Pevačica Teodora Džehverović žestoko se posvađala sa Ninom Čelebićem jer joj ne dozvoljava da objavljuje provokativne fotke na društvenoj mreži Instagram. Na poslednjem setu je trebalo da pozira samo u jakni i donjen vešu, ali je zbog njega odustala.

Naime, košarkaš je ljut na pevačicu zato što često objavljuje provokativne fotke, ispod kojih joj fanovi ostavljaju vulgarne komentare. Upravo zbog toga su se ona i Nino Žestoko posvađali pre nekoliko dana.

- Teodora je radila set novih fotografija u jednom etno-selu. Trebalo je da budu najeksplicitnije do sada! Dogovor je bio da pozira gola, samo u jakni i gaćicama. Nino je bio sa njom na setu i poludeo je kad je čuo za tu ideju. Rekao joj je da ne dolazi u obzir ako misli da bude u vezi sa njim. Teodora je vikala na njega: "Šta je sa tobom?" Znaš da ne nastupam zbog korone i da takve fotke privlače moje fanove, a zarađujem preko Instagrama! Da li treba da biram između tebe i karijere?!" - prepričava izvor sa lica mesta.

foto: Damir Dervišagić

Prema njegovim rečima, rasprava je trajala desetak minuta, a onda je Džehverovićeva okrenula ploču.

- Prišla je fotografu i rekla da je Nino u pravu i da joj ne priliči da bude gola. Očigledno je da je popustila pod pritiskom, u želji da mu udovolji. On je ostatak dana bio nervozan - priča izvor.

Sportista je već neko vreme besan na Teodoru. On se iznervirao i kad ju je ekipa "Paparaco Lov" snimila kako se presvlači u parku.

Bonus video:

(Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.