VERICA RAKOČEVIĆ IMA SINA NA KOGA JE PONOSNA! Bio je na njenom venčanju, ne eksponira se! Evo kako on izgleda!
Verica Rakočević, Foto: Sonja Spasić

MAMIN SIN

VERICA RAKOČEVIĆ IMA SINA NA KOGA JE PONOSNA! Bio je na njenom venčanju, ne eksponira se! Evo kako on izgleda!

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu koja živi u Americi

Objavljeno:

Dok šira javnost dobro zna naslednice Verice Rakočević, Elenu Karaman Karić i Milenu Rakočević, mnogi nisu upućeni da modna kreatorka ima i sina, koji se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti.

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu koja živi u Americi. Nakon razvoda od bivšeg pilota JAT-a, Borana Karamana, Verica je drugi put stala na ludi kamen i udala se za Zorana.

foto: Damir Dervišagić

Iako mu je majka javna ličnost, Miodrag celog života izbegava medije i eksponiranje u javnosti. Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je ona u braku od 2013. godine.

foto: Damir Dervišagić

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika koji joj je veoma privržen. Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji. Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Kreatorka je prošle godine dobila šesto unuče, budući da je njen sin Milorad tada dobio drugu ćerku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.