VODITELJKA SLAGALICE LJUBAV PRONAŠLA NA ULICI! Pričao je kao iz BAJKE, a muž joj OVAKO IZGLEDA!
Foto: Printscreen

ekskluzivno

VODITELJKA SLAGALICE LJUBAV PRONAŠLA NA ULICI! Pričao je kao iz BAJKE, a muž joj OVAKO IZGLEDA!

Ona je nedavno rekla i da je njen izabranik i te kako posvećen otac njihovo dvoje dece, ali i idealan suprug, i da joj pomaže oko svih obaveza oko mališana

Objavljeno:

Voditeljka popularnog kviza “Slagalica”, Kristina Radenković već godinama je u skladnom braku sa Nikolom Radojevićem koji je za razliku od voditeljke manje poznat našoj javnosti. Iz ove ljubavi voditeljka i njen suprug dobili su dvoje dece, ćerkicu Taru i sina Rogana.

Kristina i Nikola se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, zbog čega malo ko zna kako Nikola izgleda. Neosporno je da je on pravi frajer, a voditeljka kaže da je on baš po njenoj meri.

Ona je nedavno rekla i da je njen izabranik i te kako posvećen otac njihovo dvoje dece, ali i idealan suprug, i da joj pomaže oko svih obaveza oko mališana.

“Mi nemamo problem oko deljenja obaveza, oboje učestvujemo u odrastanju i vaspitavanju naše ćerke. Nikola mi pomaže u svemu i zasad je divan. Da nije – ne bi bilo drugog deteta, mada trećeg sigurno neće biti, matora sam za to”, rekla je ona nedavno.

Lepa voditeljka je nedavno izjavila da u njihovom braku nema mesta prepirkama.

“Kod nas niko nije glasniji jer ne vičemo. Prepirke se dešavaju samo u telefonskim porukama, čim se vidimo, prasnemo u smeh… Nismo vikali ni pre dece, a tek sada to izbegavamo”, kaže ona.

Nikola je javni tužilac, rodom iz Bijelog Polja, a da zaprosi svoju sadašnju suprugu odlučio se nakon samo šest meseci emotivne veze. U jednom od intervjua voditeljka je otkrila kako su se upoznali.

“Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija”, priseća se Kristina sa osmehom i otkriva da je među njima već na prvi pogled postojala neverovatna privlačnost.

“Moram vam priznati da je bilo jako čudno. Svaki naš susret bio je ljubav na prvi, drugi, treći pogled. Kad se samo setim da sam prvih nekoliko meseci i plakala ako jedno od nas dvoje ode negde na dva ili tri dana… Nisam podnosila razdvojenost”, kaže Kristina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs / Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.