OTVORILA DUŠU PA NESTALA! Gde je Romana Panić i šta radi? (FOTO)
Romana Panić, Foto: Aleksandra Čolić

POVUKLA SE

OTVORILA DUŠU PA NESTALA! Gde je Romana Panić i šta radi? (FOTO)

Posle gostovanja kod Ognjena Amidžića čini se da se u potpunosti povukla u javnosti.

Objavljeno:

Nakon što je početkom oktobra prvi put sve detalje svog hapšenja u Australiji i boravka u zatvoru zbog pljačkanja bankomata iznela u javnost, pevačica Romana Panić gostovala je u emisiji "Amidži šou" na Pinku, gde je otvorila dušu pred milionskim auditorijumom.

Tada je podvukla da na priču o neviđenom skandalu, o kojem su mesecima brujali domaći mediji, definitivno stavlja tačku, a posle gostovanja kod Ognjena Amidžića čini se da se u potpunosti povukla u javnosti.

foto: Aleksandra Čolić

Samo jednom se pojavila na jednoj modnoj reviji u srpskoj prestonici, gde je prodefilovala u sivom odelu, sa sve maskom na licu, posle čega se nije odlazila na gradske događaje niti davala intervjue za domaće medije, a ni na društvenim mrežama nije bila naročito aktivna.

Posle stresnog perioda u Australiji, Romana konačno diše i živi punim plućima, a slobodno vreme tokom pandemije koronavirusa koristi za boravak u prirodi, na svežem vazduhu. Danas je sa svojim emotivnim partnerom, s kojim se u Australiji zajedno našla "s one strane zakona", nakratko pobegla iz centra grada i skolnila se na Avalu, gde je uživala u dugim šetnjama. Tom prilikom nastala je i fotka koju je podelila s pratiocima na Instagramu.

foto: Printscreen instagram

Inače, pre nekoliko dana boravila je i u rodnoj Banja Luci, gde je vreme provodila s porodicom i najbližim prijateljima.

Romana je, inače, priznala da ozbiljno razmišlja o tome da uskoro završi i izda knjigu u koju će predočiti sva svoja osećanja, razmišljanja i strahove tokom boravka iza rešetaka. Jedan deo svog privatnog dnevnika podelila je čak s gledaocima Pinka početkom oktobra, kada je gostovala kod Amidžića.

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.