PROPATILA U DETINJSTVU,POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! A onda je izrasla u prelepu scensku lepoticu! Evo ko je ONA!
Mirka Vasiljević, Foto: Printscreen youtube

BELI LABUD

PROPATILA U DETINJSTVU,POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! A onda je izrasla u prelepu scensku lepoticu! Evo ko je ONA!

Detinjstvo danas popularne glumice Mirke Vasiljević umnogome se razlikovalo od onih koja su imala ostala deca, obzirom na to da je sa samo pet godina počela da se bavi javnim poslom

Objavljeno:

Iako joj nije bilo lako, uspela je da se izbori sa svim problemima i iz njih izađe još jača.

Detinjstvo danas popularne glumice Mirke Vasiljević umnogome se razlikovalo od onih koja su imala ostala deca, obzirom na to da je sa samo pet godina počela da se bavi javnim poslom. Uprko brojnim srećnim trenucima i profesionalnim dostignućima, zbog kojih je bila hvaljena i obožavana na svakom koraku, Mirka ne krije da je u jednom periodu bila žrtva vršnjačkog nasilja. Naime, pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je glupa i loša, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć.

foto: Printscreen

Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece - uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje.

foto: Dragana Udovičić

Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun - da sam seljančica, da igram u opankama... Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko - prisetila se Mirka jednom prilikom u razgovoru za Pink.rs.

Još veći problemi u njenoj školskoj okolini usledili su 2005. godine, kada je bila u žiži javnosti zbog glavne uloge u megapopularnom nastavku filma "Mi nismo anđeli".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.