Političari za seks nude automobile i stanove! Ispovest starlete posle koje neko gubi fotelju! (FOTO)
Foto: Print Screen Instagram

Sex i samo sex...

Političari za seks nude automobile i stanove! Ispovest starlete posle koje neko gubi fotelju! (FOTO)

Sve se češće nalaze slučajevi visokih državnika koji u svojim kabinetima zapošljavaju eskort dame
Objavljeno: 21:30h

Mnogo više političara od ranijih pisanja u štampi, pokušava da ispuni svoje erotske fantazije obećavajući skupe poklone. To potvrđuju za i najpoznatije starlete na ovim prostorima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako tvrde da nikada ne bi prihvatile „nepristojne ponude”, otvoreno za „Alo!” kažu da su im mnogi od njih nudili novac, ali i automobile i stanove!

foto: Daktilo

- Nepristojnih ponuda je bilo i biće. Obećavali su mi stanove, veliki novac, auto... Ništa od toga nisam želela. Ja sam verna svom mužu, koji je u Italiji - kaže za „Alo!” Željka Rolović, poznatija kao Madam Željka, koja je opet došla u žižu javnosti nakon što je policija kod jedne od devojaka sa kojima je htela da se ukrca na skupocenu jahtu u Tivtu pronašla kokain. U pitanju je bila njena nerazdvojna prijateljica Ema Đuhić, koja takođe priznaje da je političari često muvaju.

- Obećavaju sve i svašta, ali ja ne pristajem, jer imam svoje principe - tvrdi ona. Tijana Maksimović, srpskoj javnosti poznata kao Tijana Ajfon, suočavala se sa svakakvim ponudama.

- Jedan političar mi je nudio stan u Beogradu. Kad nisam pristala, onda mi je rekao da će mi dati i automobil. Eto, odbila sam, a da nisam, imala bih sve - kaže Tijana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.