POSLEDNJE ZBOGOM LEGENDARNOM IVANU BEKJAREVU: Udovica nema od TUGE I BOLA, obratila se Ceca Bojković!
Foto: Tamara Trajković

SAHRANA

POSLEDNJE ZBOGOM LEGENDARNOM IVANU BEKJAREVU: Udovica nema od TUGE I BOLA, obratila se Ceca Bojković!

Bard srpskog glumišta i profesor Ivan Bekajrev biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, a kovčeg s njegovim posmrtnim ostacima biće položen u Aleji zaslužnih građana.

Objavljeno:

Kako i dolikuje doajenu pozorišta, filma i televizije, ispraćaju prisustvuju brojni prijatelji, kolege, bivši studenti, supruga Mikica i sin Vanja.

Ivan Bekjarev preminuo je u ponedeljak u 75. godini u Beogradu nakon što se više od mesec dana borio s koronavirusom. Glumac je krajem oktobra bio pozitivan na testiranju i tada je saopšteno da je obustavljeno snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji".

Među prvima je došao nekadašnji direktor Jugoslovenske kinoteke Radoslav Zelenović.

foto: Tamara Trajković

Kovčeg u kapeli prekriven je belim ružama. Izložena je i crno-bela fotografija glumca, u koju je dugo gledala uplakana udovica Mikica. Supruga proslavljenog glumca stajala pored kovčega s posmrtnim ostacima svog supruga, gde je primala saučešća i reči utehe.

1 / 3 Foto: Tamara Trajković

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije u vezi sa koronavirusom, od kojeg je i sam Bekjarev preminuo, njegovoj sahrani danas prisustvuju samo najbliži članovi porodice, prijatelji, kolege i poštovaoci njegovog lika i dela. Sve epidemiološke mere ispoštovali su svi koji su došli da ga isprate na večni počinak, a među njima je i Zoran Đorđević, član predsedništva SNS, proslavljena glumica Svetlana Bojković, Olivera Viktorović, kao i mnogi drugi...

1 / 4 Foto: Tamara Trajković

Ivan će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana u delu gde je grobnica i slikara Vladimira Veličkovića.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

Svetlana Ceca Bojković se od kolege i prijatelja oprostila potresnim rečima:

"Ivan, čovek nesalomive životne energije, radoznao, vredan, svetski putnik, hedonista u svakom smislu, prijatelj. Sjajan glumac, divan partner, voljen od svojih studenata, voljen od prijatelja. Teško mi je da prihvatim da se ugasio jedan tako bogat život", rekla je Svetlana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.