JELENA VELJAČA NAPADNUTA ZBOG VUKOVARA I SLIKE: Zašto ne govoriš o silovanim majkama i devojkama??
Foto: Printscreen

ČEMU AGRESIJA?

JELENA VELJAČA NAPADNUTA ZBOG VUKOVARA I SLIKE: Zašto ne govoriš o silovanim majkama i devojkama??

Jelena Veljača u srijedu ujutro podelila je s pratiocima fotografiju kako bi im pokazala svoju jutarnju rutinu.

Objavljeno:

Podelila je fotografiju svog psa koji je čuva dok radi jogu.

"Jutarnja vježba uz mog asistenta", napisala je u opisu fotografije na kojoj je pozirala s ljubimcem. Ipak, jednom pratiocu zasmetalo je što ona na Dan pada Vukovara i na Dan sećanja na žrtve Vukovara objavljuje takve fotografije, pa ju je odmah prozvao u komentaru.

foto: Printscreen Instagram

"Dan je pada Vukovara. Zašto ne objaviš nešto u vezi s time? Zašto ne govoriš o silovanim majkama i devojkama, o sinovima koji su nestali i majkama i sestrama koje su mučene? Zašto im ne odaš počast?" upitao ju je, a ona mu je vrlo brzo odgovorila. A čini se i da mu je izbrisala komentar.

"Jer sam se probudila i napravila praksu, što je posve nepovezano s Vukovarom. Zaboga, zašto ste vi toliko agresivni? To je toliko postalo opasno na internetu. Ako radiš jogu 18. novembra, onda ne poštuješ silovane žene grada Vukovara, potpuno ludilo", dodala je. Kasnije je i objavila fotografiju kojom je odala počast Vukovaru, a na njoj njena kći pali lampione ispred jedne zagrebačke gimnazije u znak sećanja na poginule.

foto: Printscreen Instagram

"Danas me ćerka pitala jesam li lično poznavala nekoga ko je poginuo u Vukovaru. Rekla sam da nisam. Rekla mi je da nema veze i da ima ideju: zapalićemo onda sveću za sve", napisala je Jelena uz fotografiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.