MASAKR BIVŠIH U NAJAVI! Goca Tržan ZABRANILA Ivanu Marinkoviću da viđa dete, reagovao i centar za socijalni rad!
Foto: Printscreen Youtube, Parovi

kakav haos!

MASAKR BIVŠIH U NAJAVI! Goca Tržan ZABRANILA Ivanu Marinkoviću da viđa dete, reagovao i centar za socijalni rad!

Pevačica Goca Tržan otkrila je da njena ćerka Lena nije videla oca, Ivana Marinkovića, dve godine.

Objavljeno:

Kao razlog pevačica je navela da je to Lenina želja, a još jedan razlog je i to što je Ivan već tri godine u rijalitiju. Više o tome saznajte iz sledećeg teksta.

foto: Printscreen Instagram

Ivan Marinković ipak tvrdi da Goca ne priča istinu. On je izjavio da mu je bivša supruga zabranila da se viđa sa ćerkom.

“S ćerkom Lenom nemam kontakt jer je promenila broj telefona, a Goca ne dozvoljava da se viđam s njom. Čini mi se da ću morati da se obratim Centru za socijalni rad. Poslednje dve godine bio sam u “Parovima”, pa smo se Goca i ja dogovorili da ne dovodi Lenu u rijaliti. Sada ne znam Lenin stav”, ispričao je Ivan.

Inače, Ivan je dugovao 400.000 dinara za alimentaciju, a prema rečima Marinkovićevog advokata, to je prošle godine rešeno kada je on uplatio sva dugovanja iz prethodnog perioda.

“Dugujem oko 400.000 dinara za alimentaciju i to ću platiti. Jedino mi je žao što su se u medijima pojavile neke druge brojke i što je Goca rekla da nikad ništa nisam plaćao za dete”, rekao je Ivan svojevremeno.

“Postojao je period kada nisam mogao da ispunim svoje obaveze, ali to je sada prošlo. Isplatiću sve što dugujem, ali ne zato što Goca želi da to bude medijski ispraćeno, već zbog toga što je to moja dužnost”, ispričao je Marinković svojevremeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.