NAKON MARININE IZJAVE DA JE PEVAČI NE ZOVU, ONA TVRDI SUPROTNO: Ne javlja mi se, nisam uspela da dođem do nje
Foto: printscreen

NEMA ŽELJU DA SE JAVI?

NAKON MARININE IZJAVE DA JE PEVAČI NE ZOVU, ONA TVRDI SUPROTNO: Ne javlja mi se, nisam uspela da dođem do nje

"Do nje nisam mogla da dođem..."

Objavljeno:

Nakon što je Marina Tucaković ispričala da nema posla, jer je pevači ne zovu, pošto slabo i snimaju, zbog situacije sa koronom, oglasila se pevačica Mina Kostić, koja tvrdi suprotno, da se autorka hitova zaravo ne javlja, ni kada je neko pozove da joj zatraži pesmu. Ona, kako kaže, to zna iz iskustva jer je bila prinuđena da angažuje druge saradnike.

Folk pevačica je gostovala u emisiji "Grand magazin", gde je promovisala najnoviju pesmu. Ona je prezentovala novu pesmu "Razvedena", koju je za nju radio Hasan Dudić. Mina je otkrila da je prvo kontaktirala Marinu, ali nije uspela da dođe do nje:

- Ja i nisam planirala da idem na festival. Onda sam bila na proslavi Udruženja estradnih umetnika, gde su me ubedili da treba da se prijavim. Mislila sam da sam zakasnila, jer sam zvala Marinu Tucaković, koja mi se nije javila. Htela sam da uradi Marina, ali do nje nisam mogla da dođem. Posle sam pozvala Hasana i n mi je uradio pesmu. - rekla je u emisiji Mina.

Kako mediji prenose, Tucakovićka se ne javlja pevačima da im radi pesme navodno jer, uprkos činjenici, da joj je novac preko potreban za lečenje, ona navodno nema inspiraciju za tekstove i ne može da piše:

foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

- Nije nju samo Mina zvala, a da je nije dobila. Mnogi su je zvali i ona im se nije javila.Jednostavno, ženi nije do posla. Nema inspiracije, nema volje da piše. Situacija sa koronom ju je poremetila najgore. Loše se oseća, zna da joj novac sada mnogo znači zbog bolesti i cele situacije, ali neće da se napreže i nervira, neće da joj iko zadaje rokove, jer ona to ne može da isprati. Vidite da ni za njene pulenke Cecu Ražnatović i Jelenu Karleušu nije dugo ništa radila. Neka puste ženu da odgovara, treba joj energija sada više nego ikada - rekao je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.