RASTI PRETI OVOLIKO GODINA ZATVORA! Mora da odsluži zbog droge veliku kaznu, Ana će biti u šoku kada čuje
Rasta, Foto: Printscreen / instagram

PRODUŽEN PRITVOR

RASTI PRETI OVOLIKO GODINA ZATVORA! Mora da odsluži zbog droge veliku kaznu, Ana će biti u šoku kada čuje

Kod repera je pronađeno nekoliko kesica marihuane, zbog čega je naložen pretres njegovog stana na Vračaru, gde je policija navodno pronašla veću količinu droge.

Objavljeno: 18:11h

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra u Beogradu. Naime, kako se navodi, kod repera je pronađeno nekoliko kesica marihuane, zbog čega je naložen pretres njegovog stana na Vračaru, gde je policija navodno pronašla veću količinu droge.

Više javno tužilaštvo ubrzo se oglasilo i saopštilo da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati. Sa njim, bio je i još jedan mladić, koji je navodno posedovao veću količinu kokaina.

foto: printscreen

Vest da je Rasti navodno produžen pritvor i da će narednih 30 dana boraviti iza rešetaka odjeknula je 4. oktobra – zbog optužbi za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Sud im je, naime, odredio pritvor jer postoji opasnost da bi u kratkom vremenskom periodu navodno mogli da ponove delo. Pritvor je određen po predlogu Višeg javnog tužilaštvu u Beogradu, odakle su ranije danas potvrdili za domaće medije da je obavljeno saslušanje optuženih, a da je Rasta negirao krivicu tvrdeći da su supstance koje su pronađene kod njega bile za sopstvenu upotrebu.

Kako se navodi, pošto je transportovan u Centralni zatvor, Rasta se navodno pridružio Urošu Ćertiću, koji je tamo boravio zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanje oružja, te su njih dvojica isplanirali poslovnu saradnju, pošto reper izađe na slobodu.

foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Dolazim u zatvor, a sa mnom te sekunde ulaze još dvojica, drugom maricom. Ređaju nas ispred kancelarije lekara, a jedan od te dvojice je Rastin venčani kum! Neverovatne okolnosti. Tri dana kasnije, dolazi i brat Rasta. Dakle, ušao sam sa jednim Crnogorcem i sa Rastinim venčanim kumom, koji je venčao Anu (Nikolić) i njega, neverovatno! On je naš bivši reprezentativac u kik-boksu, ne bih da mu spominjem ime… Rasta je uhapšen tri dana posle mene i pošto je došao u subotu uveče, a kantinu imate samo ponedeljkom i sredom, ja sam njemu, pošto i Anu lično znam, drugarski poslao par cigareta i pola čaše nesa. Bratski, kolegijalno, po momcima koji sipaju ručak. Bio sam u sobi 15, njegov kum u 14, a Rasta je posle tri dana došao u sobu broj 12! Imali smo V.I.P. hodnik (osmeh) Znači… Mogli smo da snimimo rijaliti. Uglavnom, znao sam kuda idu momci koji dostavljaju obrok pa sam pitao komandira: "Mogu li, molim Vas, da pošaljem?" i onda sam pokazao koliko nesa i pet cigareta. Oni su rekli: "Može". Tako da sam poslao čoveku nešto, da ne čeka ponedeljak, jer znam da je sigurno nervozan. Lično, gotovo i da ne pušim. On je došao posle tri dana, a prvi put smo se videli u šetnji, posle sedam dana njegovog boravka - ispričao je za domaće medije Ćertić pošto je bio pušten da se brani sa slobode.

Išli smo u tri šetnje. Dve bismo cele šetali, pričali… Rekao mi je da je već napisao pesmu i da ćemo raditi spot zajedno. Pojaviću se u tom spotu kao ja i kao kaskader, koji će raditi kaskade na sportskom motoru, jer mi je to specijalnost, između ostalog. Naglasio bih samo da nije istina da smo pisali ili da pišemo pesmu. On je muzičar, a ja sam osmislio neke scene za spot. Radićemo kada izađe, nadamo se što pre -piše Informer

Kaskader, međutim, ne zna kada će tačno ovu ideju moći da sprovedu u delo. Dok čeka svoju kaznu, prokomentarisao je kratko i Rastin slučaj, izrazivši zabrinutost za repera.

- Može da bude, ne daj Bože, vrlo lako tri godine… – rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.