PROCURILO!ONA PREUZIMA SRĐANOVO MESTO,RADILA JE NA BBC-iju:Evo ko se pridružuje Jovani u "Jutru",VELIKO IZNENAĐENJE
Foto: printscreen

ŠOK!

PROCURILO!ONA PREUZIMA SRĐANOVO MESTO,RADILA JE NA BBC-iju:Evo ko se pridružuje Jovani u "Jutru",VELIKO IZNENAĐENJE

Već je poznata informacija da će Jovana Joksimović svoj voditeljski posao nastaviti na televiziji K1, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.

Objavljeno:

No, ono o čemu se dosta spekulisalo, jeste i da li će rad nastaviti u dobro poznatom tandemu sa Srđanom Predojevićem ili ne.

Od kada je potvrđena vest da Jovana počinje da radi na pomenutoj televiziji, u medijima se dosta spekulisalo da Srđan neće nastaviti da sarađuje sa njom, a to je sada i zvanično jer je poznato i sa kim će Joksimovićeva voditi Jutarnji program.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima, Jovana će Jutarnji program zajedno voditi Manja Grčić, koja ima više od 15 godina iskustva u medijskoj industriji.

foto: Youtube printscreen

Grčićeva je diplomirala novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj, a svoju novinarsku karijeru započela je na BBC-iju.

Nakon rada na britanskom Javnom servisu, vraća se u Beograd i postaje deo informativne redakcije televizije B92. Manja je bila i savetnik za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID, a takođe i direktor firme "Media System" na televiziji Pink.

Inače, kako je Manja svojevremeno izjavila u intervju za "Wannabe magazin", ona je zajedno sa Željkom Joksimovićem napravila tri televizije - K1, TV Doktor i Kazbuka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.