POSRNULA PEVAČICA TVRDI DA SE UŽASNO BOJI VLASTITOG OCA, A SADA ZABRINULA FANOVE: Ovo je moj poslednji video!
Foto: Instagramscreen

porodični rat!

POSRNULA PEVAČICA TVRDI DA SE UŽASNO BOJI VLASTITOG OCA, A SADA ZABRINULA FANOVE: Ovo je moj poslednji video!

Najviše zato što joj je otac Dzejmi Spirs, s kojim je upravo zbog toga na sudu - staratelj. Dzejmi se između ostalog, brine o svojim finansijama, a sumnja se da je zbog njegovih odluka prošle godine izgubila čak 300.000 dolara!

Objavljeno:

Pevačica Britni Spirs ponovno je zabrinula fanove objavivši video na Instagramu za koji je rekla da je njen poslednji. Pevačica je već neko vreme zaista aktivna na društvenim mrežama, no mnogi njeni fanovi nisu uvereni da sama odlučuje što će objaviti.

Najviše zbog toga što joj je otac Dzejmi Spirs, s kojim je upravo zbog toga na sudu - staratelj. Jamie se između ostalog, brine o svojim finansijama, a sumnja se da je zbog njegovih odluka prošle godine izgubila čak 300.000 dolara. Zbog cele situacije, pevačica je bila primorana da zaposli advokata, a u bitci je podržava i majka Lynne i dečko Sam Asghari, no mnogi obožavatelji su uvereni da ni on nema najbolje namere, te da je postavljen kao njen osobni čuvar - a ne ljubavnik. Njen odvokat, Samuel D. Ingham III je ovog dana na sudu kazao kako se Spears panično boji svog oca i da zbog njega ne želi nastaviti s karijerom.

Pop princeza i zvezda filma 'Crossroads' nije uradila ništa od početka 2019. godine, kada je prestala da nastupa u Las Vegasu. Britneiin advokat tvrdi da je zvezda na početku čitave situacije pristala na starateljstvo jer joj je to spasilo karijeru, ali sada kada ima skoro 40 godina, veruje da ima pravo sama da odluči ko će joj biti staratelj.

Naime, strani mediji su naišli na transkript suda i pišu da je Ingham rekla da je Spears poput pacijentkinje u komi i da je to najbolji način na koji može da opiše njeno mentalno stanje. Stoga smatra da Britni mora da ima advokata koji će je zastupati jer, prema njegovom mišljenju, pevačica nije sposobna da sama potpiše dokument i ne razume šta potpisuje. Fanovi Britni već neko vreme brinu zbog pevačice i pokrenuli su pokret na društvenim mrežama i hashtag #FreeBritnei. Naime, nakon niza bizarnih postova na Instagramu, sve više ih objavljuje da se čini da pevačica suptilno pokazuje da s njom nešto nije u redu. Britnei postavlja video snimke na kojima pleše, pokazujući odeću i šaleći se, ali neki osećaju da ona ne kontroliše svoj Instagram. Njen otac je tada rekao da su sve to teorije zavere i da samo želi ono što je najbolje za njegovo dete.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.