MIŠA ALEKSIĆ IZ RIBLJE ČORBE HOSPITALIZOVAN, KORONA IZAZVALA UPALU PLUĆA: Nisam danima mogao da spustim temperaturu
Foto: Damir Dervišagić

STRAŠNO

MIŠA ALEKSIĆ IZ RIBLJE ČORBE HOSPITALIZOVAN, KORONA IZAZVALA UPALU PLUĆA: Nisam danima mogao da spustim temperaturu

BAS gitarista rok grupe "Riblja čorba" Miša Aleksić (67) zaražen je virusom korona i u petak je smešten u Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa".

Objavljeno: 14:17h

Tamo je smešten posle nekoliko dana samoizolacije kod kuće, na insistiranje i urgiranje menadžera Baneta Obradovića, koji je proletos i sam preležao kovid 19.

- Bio sam pozitivan na PCR testu i dva-tri dana sam bio kod kuće, misleći da će mi biti bolje uz vitamine i adekvatnu ishranu - kaže za "Novosti" Miša Aleksić.

- Međutim, dobio sam visoku temperaturu koja nije htela da spadne ispod 39 stepeni, a skener pluća pokazao je da imam pneumoniju, zbog čega sam sada na bolničkom lečenju. Upala pluća je najopasnija kod korone.

foto: Damir Dervišagić

Aleksić kaže da se oseća dobro, mada je telefonski razgovor često prekidao kašalj. O osoblju KBC "Bežanijska kosa" ima samo reči hvale:

- Osoblje je divno, sve medicinske sestre i doktori su ljubazni prema svakom pacijentu. Evo, baš mi je malopre jedna sestra ponudila duplu večeru - kaže on.

- Počeo sam da primam terapiju. Iskreno se nadam da ću ovde ostati 10 do 15 dana, a onda biti pušten kući. Međutim, reč lekara je presudna - zaključuje Aleksić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.