DANAS JE PETAK 13. A POZNATI SRPSKI PEVAČ DOŽIVEO JEZIVO ISKUSTVO! Kontaktiraju ga MRTVI, odmah se OGLASIO!
Foto: Printscreen

aaa strašno

DANAS JE PETAK 13. A POZNATI SRPSKI PEVAČ DOŽIVEO JEZIVO ISKUSTVO! Kontaktiraju ga MRTVI, odmah se OGLASIO!

Naime, Devito broji nekoliko stotina hiljada fanova, a baš na ovaj dan je podelio zanimljivu činjenicu koja je vezana za njegov Instagram profil

Objavljeno:

Dan kojeg se mnogi plaše je svanuo, a iako svi potenciraju da se na petak 13. dešavaju nezgode, mladi reper je dokaz da to i nije nužno istina.

Naime, Devito broji nekoliko stotina hiljada fanova, a baš na ovaj dan je podelio zanimljivu činjenicu koja je vezana za njegov Instagram profil.

Popularnom reperu je današnji dan definitivno u znaku broja tri, a to je podelio i sa svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži.

foto: Printscreen

On ima 33 podeljene fotografije, 333 hiljade pratilaca i prati 133 osobe na ovoj socijalnoj platformi. Ceo ovaj dan mu je definitivno u suprotnosti značenja sujevernog petka, koji ove godine imamo prilike da doživimo po drugi put, (prvi je bio u martu) . S obzirom na to da je broj tri poznat u narodu i u numerologiji kao "srećan broj", što je definitivno suprotno "đavolskom" broju 666, izvođač je podelio i značenje samog broja 3.

- Pojavljivanje broja 333 je poruka od anđela čuvara da pružaju ljubav i podršku, kako bi pomogli da dostignete lični i duhovni potencijal - pisalo je između ostalog u snimku ekrana koji je Devito napravio i podelio sa svojim pratiocima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.