BILA JE OMILJENA VODITELJKA GRANDA, A ONDA JE NEOČEKIVANO NESTALA PRE 15 GODINA! Konačno otkriveno  čime se bavi
Foto: prentscreen/youtube/ Melos Estrada

otkriveno!

BILA JE OMILJENA VODITELJKA GRANDA, A ONDA JE NEOČEKIVANO NESTALA PRE 15 GODINA! Konačno otkriveno čime se bavi

Tamara Raonić Popović bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u našoj zemlji, a onda je naprasno rešila da se povuče iz medija sve do danas. Njen poslovni put je vrlo neobičan!

Objavljeno: 23:43h

Tamara je pre nego što je završila srednju školu dobila posao stjuardese u jednoj avio kompaniji, a ovim poslom bavila se dve godine.

foto: youtubescreen

Ona je potom rešila da se bavi novinarstvom. Treći kanal RTS-a raspisao je konkurs za voditelje na koji se prijavila. Posle nekoliko emilinacionih krugova dobila je posao. Vodila je nekoliko emisija kao što su: “Svetlosti velegrada”, koju je radila sa rediteljem Stankom Crnobrnjom, „Uvek nedeljom” i „Pozdrav iz Beograda”.

Njen talenat primetio je Saša Popović, direktor “Grand” produkcije, i ponudio joj je da vodi “Grand šou”, što je ona prihvatila. Nekoliko godina vodila je veoma uspešno ovu emisiju, a onda je sredinom prošle decenije dala otkaz i zauvek se povukla iz medija.

Kako navode domaći mediji, ona je ovu odluku donela kako bi se posvetila porodici.Bila je OMILJENA voditeljka Granda, a onda je NESTALA pre 15 godina iz medija, a evo čemu se posvetila!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.