ONA JE SRPSKA MONIKA BELUČI,A SADA MENJA PROFESIJU?! Glumica iz grada otišla na SELO i bavi se POLJOPRIVREDOM(FOTO)
Foto: instagramscreen

šok!

ONA JE SRPSKA MONIKA BELUČI,A SADA MENJA PROFESIJU?! Glumica iz grada otišla na SELO i bavi se POLJOPRIVREDOM(FOTO)

Srpska glumica Marija Petronijević rešila je pre osam godina da promeni život iz korena. Ona je 2012. godine napustila Beograd i vratila se u rodno selo Visibabe.

Objavljeno:
foto: instagramscreen

Marija se na selu bavi poljoprivredom, konkretno – gaji jagode.

“Odrasla sam na selu. Verovatno da me je ta sredina formirala i usadila neke potrebe u meni i kada se ukazala prilika, prateći unutrašnju potrebu, počela sam da radim i tu stvar koju volim. Divno je kada vidite nešto što dolazi kao proizvod vašeg rada i kada taj napredak možete svakodnevno da primećujete”, rekla je Marija jednom prilikom za “Blic”.

Ona se ne libi da sedne na traktor i obavi takvu vrstu posla. To se vidi na snimku koji je pre nekoliko meseci objavila na svom Instagram nalogu.

“Nema tog poštenog posla, kog bi čovek mogao da se stidi i srami. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, oni su ti koji uvek mogu ići podignute glave, jer su svoj narod i svoju zemlju branili i odbranili, hranili i nahranili, čuvali i sačuvali… Nije im lako. Ja to znam”, napisala je Marija uz snimak koji je oduševio njene pratioce.

Petronijevićeva se vratila na selo, ali nije odustala od glume. Za ovu crnokosu lepoticu često kažu da je srpska Monika Beluči.

foto: youtubescreen

Ova dama poznata je javnosti i kao bivša devojka nekadašnjeg rukometaša Vlade Mandića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.