FILIPU ČUKANOVIĆU STIŽE POJAČANJE U JUTARNJEM PROGRAMU! Potvrđeno, ONA će biti deo tima PRVE! Jel moguće!
Filip Čukanović, Foto: printscreen

PRVA TV

FILIPU ČUKANOVIĆU STIŽE POJAČANJE U JUTARNJEM PROGRAMU! Potvrđeno, ONA će biti deo tima PRVE! Jel moguće!

Publika je poznaje po vedroj energiji šarmu, toplini snalažljivosti a od danas će imati priliku i da je vidi u jednom drugačijem angažmanu za koji se Bojana dugo i studiozno pripremala

Objavljeno:

Popularni jutrarnji program Prve televizije dobija pojačanje. Voditeljima Marijani Tabaković, Mariji Savić Stamenić i Filipu Čukanoviću će se od danas, pridružiti i Bojana Ristivojević.

foto: printscreen

Harizmatična voditeljka je stekla veliku popularnost vodeći emisije "Dobro jutro, Srbijo", "Poželi pesmu", "Provodadžije", "Prelo", kao i rijaliti "Parovi" a sada je spremna i za potpuno novi izazov. Publika je poznaje po vedroj energiji, šarmu, toplini, snalažljivosti, a od danas će imati priliku i da je vidi u jednom drugačijem angažmanu, za koji se Bojana dugo i studiozno pripremala.

foto: Printscreen youtube

"Radujem se novom početku i radu na Prvoj televiziji, a posebna mi je čast što ću biti deo najgledanijeg jutarnjeg programa. Oduvek sam želela da radim jutarnji program i sada mi se ta želja ostvaruje, uz veliki trud koji sam i sama uložila kako bih bila spremna da se priključim informativnoj redakciji i "Jutru", koje je zaista impozantan program. Tim sa kojim sarađujem je odličan, urednici su sjajni i mogućnosti velike, što mi je dodatna motivacija za rad. Nadam se da ću ujedno dati i svoj doprinos da budu još bolji, ukoliko je moguće, a nadam se da jeste. Prva je porodična televizija i "Jutro" je program za sve, pa verujem da će cela porodica uživati i u "Jutru" sa mnom, a meni je drago što sam postala član porodice Prve televizije", iskrena je Bojana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.