OPET UHVAĆEN U LAŽI DARKO LAZIĆ! Ana Sević neće da učestvuje u njegovom rijalitiju, pa OVAKO odbrusila!
Ana Sević, Foto: printscreen

NEMA CILE MILE

OPET UHVAĆEN U LAŽI DARKO LAZIĆ! Ana Sević neće da učestvuje u njegovom rijalitiju, pa OVAKO odbrusila!

Ana je bivšeg javno demantovala putem Instagrama, objavom na kojoj se vidi da je Lorena tokom leta boravila kod tate, a sada je Darko izjavio da su Ana i on u dobrim odnosima Sevićeva ipak ne misli tako

Objavljeno:

- Ja sam jednom dokazala da govori neistinu, tako da šta god da je rekao ne zanima me, time se bave advokati - rekla je Sevićeva

Folker Darko Lazić i njegova bivša supruga, pevačica Ana Sević, javno su se sukobili zbog njegove tvrdnje da njihovu ćerku Lorenu nije video godinu dana, pa su pretili jedno drugom tužbama i socijalnim službama.

Ana je bivšeg javno demantovala putem Instagrama, objavom na kojoj se vidi da je Lorena tokom leta boravila kod tate, a sada je Darko izjavio da su Ana i on u dobrim odnosima. Sevićeva ipak ne misli tako.

foto: Printscreen Pink Premijera

Naime, Darko ne krije sreću što je ćerka Lorena prošle nedelje provela dva dana kod njega u Brestaču, družila se sa njim i bratom Aleksejem, kojeg folker ima iz zajednice s Marinom Gagić.

Sa bivšom suprugom je nakon javne svađe koja je nastala kada je tvrdio da Lorenu nije video godinu dana, nakon čega je Ana objavila fotografije kojim je dokumentovala da je njihova ćerka u julu rođendan slavila u Darkovom zavičaju, ipak pronašao zajednički jezik.

Dok su mediji brujali da će ga Ana tužiti i otići u socijalnu službu, oni su, kako Darko tvrdi, ipak uspeli da se dogovore.

foto: printscreen

- Ispeglali smo sve kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se da lepim rečima rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Rešili smo to što je bilo i lepo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli - rekao je Darko i dodao:

Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, ona je jahala konja, ma svuda smo išli i uživali smo zajedno, bilo je prelepo.

Sa druge strane Ana Sević se oglasila i poručila kako stvari stoje sa njene tačke gledišta:

- Opet Lazić i neke izjave... Ja sam jednom dokazala da govori neistinu, tako da šta god da je rekao ne zanima me, time se bave advokati. Hvala na pitanju, ali ja u Lazićevom rijalitiju za medije ne želim da učestvujem - rekla je Sevićeva

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.