DRAGOJLO PREPRIČAVA ANEGDOTU, SMEHOTRES! Užutili Dragana, narikače cepaju, pa kad su u jednom trenutku otpevale...
Mirko Babić, Foto: Printscreen

NIŠTA BEZ HUMORA

DRAGOJLO PREPRIČAVA ANEGDOTU, SMEHOTRES! Užutili Dragana, narikače cepaju, pa kad su u jednom trenutku otpevale...

Obožavao je da radi na ovoj seriji Radoša Bajića a jednom prilikom je sa publikom podelio jednu od njegovih omiljenih anegdota sa snimanja

Objavljeno:

Mirko Babić je bio jedan od najvećih kragujevačkih glumaca, a publika ga je zavolela kao Dragojla u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

Mnogima su prve asocijacije na Mirka rečenice “Nemoj da se ljutiš” i “zajeba’ vek”, koje izgovarao kao Dragojlo. Obožavao je da radi na ovoj seriji Radoša Bajića, a jednom prilikom je sa publikom podelio jednu od njegovih omiljenih anegdota sa snimanja. Reč je o sceni u kojoj je glumio sa Draganom Nikolićem i Miloradom Mandićem Mandom.

foto: Printscreen youtube

Svi se nekako klonimo scena u kovčegu, svi smo i klaustrofobični i fobični od sanduka, ali kada uloga to zatraži od tebe, stisneš petlju i guraš. Spremili tako Nikoliću raku, tu su i narikače, atmosfera krajnje ozbiljna, jer nas je reditelj više puta upozorio da budemo fini i da pokušamo što pre da završimo scenu. A Gagi nije svejedno, guta knedle, ne trepće”, pričao je glumac pre više godina za “Novosti”.

U toj sceni je trebalo da sahrane lika koga je igrao Gaga Nikolić.

“Užutili Dragana, narikače cepaju li cepaju, pa kad su u jednom trenutku otpevale “S kim li ću sada da pijem kafu”, Milorad Mandić Manda mrtav ozbiljan dobaci “Graaand” (aludirajući na reklamu koju je Nikolić snimio). I tako ode sve u nepovrat. Gaga je kao oparen izleteo iz sanduka, a mi nismo mogli da prestanemo da se smejemo puna dva sata”, rekao je veliki glumac, dodajući da mu sećanje na tu scenu uvek izmami osmeh.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.