AU, DA LI JE MOGUĆE?! Biljana Tipsarević doživela NEZGODU PRED POROĐAJ, MORALA HITNO DA POSETI BOLNICU!
Foto: Printscreen/Instagram/biljanatipsarevic

neočekivano!

AU, DA LI JE MOGUĆE?! Biljana Tipsarević doživela NEZGODU PRED POROĐAJ, MORALA HITNO DA POSETI BOLNICU!

Da nije bila razmažena trudnica, Biljana Tipsarević je pokazala time što je radila dan pred porođaj, ali za to je vezuje i ne tako prijatna priča.

Objavljeno:
foto: Instagram

- Radila sam od ujutru do uveče, i to 12 sati! (smeh) Radila sam tokom cele trudnoće, čak i kada sam se osećala iscrpljeno, jer nisam imala nikakve indikacije da treba da mirujem, a posao i svoj tim mnogo volim. Članovi porodice umeju da me navedu da se dvoumim da li je neka odluka dobra ili ne - počela je priču dizajnerka za "Hello".

- Bilo je glasnog negodovanja zbog tog slikanja i mojih aktivnosti, ali niti ja mogu da ubeđujem nekoga za bilo šta, jer nisam u njegovoj koži, niti su oni u mojoj, pa da znaju šta je za mene najbolje. Spoznala sam da ne bi trebalo sebi da dozvolim da drugi utiču na moje postupke, čak i kada je reč o ljudima koje beskrajno volim i čiji su saveti dati iz najbolje namere.

- Otkriću vam i da sam tokom posla pala i oderala kolena i ruke. Bili smo u zemunskim ulicama pokrivenim kaldrmom, pa to i nije čudno, a ja sam hodala kao pingvin, jer sam se ugojila 30 kilograma. Odmah sam otišla u bolnicu da lekar proveri da li je sve u redu. I bilo je, jer je beba bila zaštićena posteljicom - dodala je Biljana.

- Kada sam to čula, vratila sam se na snimanje. Ne znam da li se ovim treba hvaliti ili se složiti da se graniči sa ludošću, ali trudnice padaju i u svojim stanovima ili na putu do najbliže prodavnice. Psihički sam se divno osećala, na kraju dana sam bila preumorna, ali sam lako zaspala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/PulsOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.