NJIMA NEMA POMOĆI, TRI GODINE OD ZADRUGE I NIŠTA PROMENILI NISU U ŽIVOTU: Pare se ko životinje, a decu im ODUZELI!
Foto: RTV Pink printscreen

MARKO I DIVNa DNK!

NJIMA NEMA POMOĆI, TRI GODINE OD ZADRUGE I NIŠTA PROMENILI NISU U ŽIVOTU: Pare se ko životinje, a decu im ODUZELI!

Marko Kocić i Divna Milanović dospeli su u žižu intresovanja javnosti kada su se pojavili u emsiji DNK, a nakon učešća u Zadruzi 1, pre dve godine, potpuno su se povukli iz javnosti.

Objavljeno:

Još tokom trajanja rijalitija njima je Centar za socijalni rad uzeo ćerku Kristinu, a nakon Zadruge njih dvoje dobili su sina. Trenutno deca nisu kod njih, a očekuju da ih vrate do jula sledeće godine.

Od emisije DNK ništa se nije promenilo, pa tako ovaj par ističe da imaju otvorene odnose, a i jedno i drugo varaju u braku.

- Prvo da je dobar muž, jeste. Za ove devojke, ne idemo tamo, još je i gori - rekla je Divna za Premijera - Vikend specijal.

foto: Printscreen

- Kažem: "Divna, idem do prodavnice", pa odem kod neke, da završim posao - rekao je Marko na šta se divna nadovezala:

- Ima i jedan moj, nevažna je osoba... Deca nisu kod nas, ali će se vratiti do jula meseca. On je veliki sad, ima žućkastu kosu, Kristina nam pošla u vrtić.

Podsetimo, Divni i Marku je Centar za socijalni rad u Svilajncu još tokom učešća u Zadruzi ćerku dao u hraniteljsku porodicu, jer dete nije imalo adekvatne uslove za život.

foto: Printscreen

Drugo dete, sina Ivicu, Divna je rodila u aprilu 2019. godine.

- Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba bila u inkubatoru. Rodio se sa 2.340 grama. Sad ga dojim i lepo jede. Marko je sređivao sobu i farbao dok smo bili u bolnici - rekla je tada Divna dodavši da će joj Centar za socijalni rad "za nekoliko dana vratiti ćerku Kristinu".

Prošlo je godinu i po dana, ali im dete, očigeldno, još nije vraćeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.