HAOS U NAJAVI: MARINA TUCAKOVIĆ NE SPAVA NOĆIMA! Moli Cecu za OPROŠTAJ, užasno se oseća!
Foto: printsceeen

sTRAŠNO

HAOS U NAJAVI: MARINA TUCAKOVIĆ NE SPAVA NOĆIMA! Moli Cecu za OPROŠTAJ, užasno se oseća!

Marina Tucaković pokušava da ispegla odnose sa Svetlanom Cecom Ražnatović nakon što ju je njen sin Milan Radulović Laća žestoko prozvao na Tviteru.

Objavljeno:

Naime, sin najpoznatije autorke domaćih hitova prošle nedelje obrušio se na veliku folk zvezdu, za koju tvrdi da treba da završi u Hagu. Kako su preneli pojedini mediji, Marina od tada ne spava i užasno se oseća jer ona, koja godinama sarađuje sa Cecom i koja joj je napisala najbolje pesme, ne može da shvati šta joj je sin napravio, pa moli dobru prijateljicu, a ne samo saradnicu, da oprosti i njemu i njoj. Marina je, navodno, iz medija saznala šta je njen Laća piskarao po društvenim mrežama, te tvrdi da je i dalje u dobrim odnosima sa Ražnatovićevom.

- Molim? Ne znam da je to Laća izjavio. Da li ste sigurni? Nisam se čula s njim, tako da ne znam za to. Ceca i ja smo u standardno sjajnim odnosima i ne postoji apsolutno nikakav problem između nas dve. Baš ste me sad iznenadili ovom informacijom - rekla je Marina za Svet nakon skandala.

foto: Printscreen

Navodno ju je sve dodatno pogodilo jer joj je Ceca sve vreme velika podrška i u njenoj borbi protiv raka - piše Republika.

- Pomaže joj i sada. Nikada se nije nadala da će joj sin napraviti takav problem iako se Ceca verovatno i ne ljuti na nju zbog toga. Zna da Marina nije kriva, te da će joj se prvom prilikom izviniti u njegovo ime iako svako odgovara za svoje postupke - zaključuje izvor.

Podsećanja radi, kako je Srpski telegraf prvi pisao, sve je počelo kada je Cecina ćerka Anastasija Ražnatović prekinula saradnju sa Laćom nakon što su na društvene mreže od njega procurile njene nove pesme pre zvanične objave. On je, zatim, bez obzira na saradnju između njih dvoje, ali i njihovih majki, isprozivao Svetlanu Ražnatović na Tviteru.

foto: Printscreen Instagram

- Odozgo gledam sve te ratne huškače koji bi sada bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji, u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca i ostali - napisao je Laća bez pardona.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marinom, ali nam se ona do zaključenja broja nije javila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.