ON NJU NE MOŽE OČIMA DA VIDI, NE VOLI JE! Tanja Bošković otkrila TAJNU čuvanu godinama...DA LI JE OVO MOGUĆE?
Tanja Bošković, Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO JE NE VOLI

ON NJU NE MOŽE OČIMA DA VIDI, NE VOLI JE! Tanja Bošković otkrila TAJNU čuvanu godinama...DA LI JE OVO MOGUĆE?

Glumica je otkrila da je zavidela Dari Džokić zbog jedne uloge

Objavljeno:

Srpska glumica Tanja Bošković i dalje svojim glasom i pojavom može da vas začara, ali za tu svoju osobinu ne haje. Ni to što joj sada koleginice otvoreno kažu da su joj oduvek zavidele na tim silnim glavnim ulogama i najlepšim kostimima šivenim samo za nju, kao i da su se grebale o aplauze i pažnju koje je ona dobijala - ne prima previše ozbiljno.

Glumica je otkrila da je zavidela Dari Džokić zbog jedne uloge.

foto: Dado Đilas

- Ne, ne, nikada nisam osećala da mi neko zavidi. Ali, da, priznajem da sam imala veliku sreću. Što se uloga tiče, zaista nema razloga da mi se zavidi, naprotiv. Istovremeno, ne znam da li je ostalo išta za šta bih sada rekla: baš želim to da igram. Ali jesam ja zavidela Dari Džokić kad je dobila Mariju Stjuart. Ali bila je to bela zavist, radovala sam se njenom uspehu - kaže Tanja

foto: Printscreen

-Ja sam svoju prvu dramu na televiziji odigrala s Gagom. Svi su me oni znali i svi su pokazali veliku ljubav. Ali najudobnije sam se osećala sa Đuzom i Perom. A tu su već bile moje drugarice s klase Ljilja Dragutinović, Gorica Popović... Aljoša Vučković me je jako voleo i to je pokazivao. S druge strane, Feđa Stojanović me nije voleo, izrazito me nije voleo, do dana današnjeg me ne voli. Ali otvoreno. I to je deo šarma Ateljea 212. To nije bilo skrivano. U stvari, nije bilo nikakvih skrivenih stvari i meni je to očaravajuće. U Jugoslovenskom dramskom vi nikada niste znali da li vas vole ili ne vole, nego su uvek bili veoma ljubazni. Ovde nije bilo te vrste ljubaznosti. Ovde su me obožavali i jedan Milutin Butković i Taško Načić. S ljubavlju, pažnjom i nežnošću su me dočekivali i vodili - kaže Tanja, kojoj se oduvek u Atelju 212 sviđala jedna vrsta razbarušenosti koja u JDP-u nije postojala.

foto: Damir Dervišagić

Glumica je jednom otkrila da nema iskustva sa partnerskom ljubavlju jer je zaljubljena u pozorište.

- U partnerskoj ljubavi imam slabo iskustva. Ja sam zaista zaljubljena u pozorište. Jednom kad sam prosila jednog od svojih momaka, odbio me je rečima da sam ja udata za pozorište i da i ne pokušavam da se udajem. Dobro sam ga shvatila i iz toga izvukla naravučenije. Nisam se mnogo ni petljala s tim. Celo svoje srce, svu svoju emocionalnost mogla sam da zaposlim u pozorištu i na filmu, i više mi ništa drugo nije bilo ni potrebno - kaže Tanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.