ANA SEVIĆ GOVORI ISTINU! Darko Lazić podelio fotografije sa ćerkom i sam sebe DEMANTOVAO! Pevačica želi da ga TUŽI!
Foto: Printscreen

ekskluzivno

ANA SEVIĆ GOVORI ISTINU! Darko Lazić podelio fotografije sa ćerkom i sam sebe DEMANTOVAO! Pevačica želi da ga TUŽI!

Pevač Darko Lazić proveo je vreme sa svojom ćerkom Lorenom, koju je dobio u braku sa Anom Sević, a pojedine trenutke podelio je na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Lazić je ćerkicu Lorenu odveo u igraonicu, gde su se zabavljali spuštajući se niz tobogan, a društvo su im pravili Darkova verenica Marina Gagić i njihov sin Aleksej. Darko je na toboganu držao u krilu Lorenu, koja je uživala u svakom trenutku i bila presrećna, dok je Marina bila uz sina.

❤❤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Darko je otkrio još jedan deo porodične atmosfere i objavio fotografiju kako uživa u zagrljaju svoje dece, Lorene i Alekseja.

❤❤❤❤❤?❤❤❤❤❤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Sudeći po njegovim postovima, on je veoma srećan što je porodica na okupu, a očigledno je i da je rešio nesuglasice sa bivšom suprugom Anom Sević, koja je trenutno u drugom stanju i čeka bebu sa svojim partnerom Danijelom Nedeljkovićem.

Podsetimo, nedavno se digla velika prašina u medijima kada je Darko Lazić u jednoj emisiji izjavio kako ćerku nije video godinu dana, a nakon toga je Ana demantovala njegove reči i objavila pevačeve i Lorenine zajedničke fotografije. Osim toga, Ana je odlučila da tuži Darka za neisplaćene alimentacije u iznosu od 10.000 evra i rekla da će otići na sud sa bivšim mužem čim se porodi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.