MILE KITIĆ PUKAO 150.000 EVRA! Razlog je ONA, a nije Marta Savić!
Foto: Dragan Kadić

šok

MILE KITIĆ PUKAO 150.000 EVRA! Razlog je ONA, a nije Marta Savić!

Mile ne štedi novac ni kada je reč o Eleninim putovanjima, luksuznoj garderobi i automobilima. Navodi se i da je Džali i Bubi upala kašika u med, s obzirom na to da više nemaju saradnju sa Majom Berović i Senidom, kao su to preneli pojedini mediji

Objavljeno:

Elena Kitić poslednjih godina tekla je veliku slavu na ovim prostorima, kada je reč o njenom muzičkom radu. Ipak, ona ima ogromnu podršku porodice, a kako javljaju beogradski mediji njen otac Mile otvorio je buđelar.

Poznati pevač iskeširao je čak 150 hiljada evra čuvenom dvojcu Džali Bratu i Bubi Koreliju kako bi Eleni napravili album. Međutim, prema pisanju jednog lista, onda je dobila za sada samo jednu pesmu koja je izašla pre dve nedelje. Kako izvor navodi, Džali i Bubi se dopala saradnja sa Elenom, ali cifru nisu hteli da smanje.

foto: printscreen

Mile ne štedi novac ni kada je reč o Eleninim putovanjima, luksuznoj garderobi i automobilima. Navodi se i da je Džali i Bubi upala kašika u med, s obzirom na to da više nemaju saradnju sa Majom Berović i Senidom, kao su to preneli pojedini mediji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.