EMINA JAHOVIĆ PROMENILA 30 DADILJA ZA GODINU DANA! Razlog je ČUDAN, isplivalo apsolutno SVE!
Foto: printscreen

šok

EMINA JAHOVIĆ PROMENILA 30 DADILJA ZA GODINU DANA! Razlog je ČUDAN, isplivalo apsolutno SVE!

- Imali smo jednu medicinsku sestru iz Bugarske. Ona je bila čudna. Nije mi davala da uzimam dete kad ja hoću. Recimo, kaže mi: "Ne može sad, on spava" ili slično. Pusti me, ženo, dete je moje! (smeh) Odmah sam sledeći dan rekla Mustafi da moramo da se rešimo te žene - rekla je Emina

Objavljeno:

Pevačica Emina Jahović odlučila je da progovori o svemu onome što je prošla sa sinovima Jamanom i Javuzom, kao i njihovim dadiljama, koje su se samo smenjivale u njihovom domu u Istanbulu.

- Nikome nisam verovala. Promenila sam 30 dadilja za njegovih prvih godinu i po dana. Niko mi se nije dopadao - rekla je Jahovićeva na početku, pa iznela više detalja.

foto: Printscreen

- Imali smo jednu medicinsku sestru iz Bugarske. Ona je bila čudna. Nije mi davala da uzimam dete kad ja hoću. Recimo, kaže mi: "Ne može sad, on spava" ili slično. Pusti me, ženo, dete je moje! (smeh) Odmah sam sledeći dan rekla Mustafi da moramo da se rešimo te žene - rekla je Emina.

- Jedna dadilja je bila sjajna. Naučila je mog sina da spava na vreme, naučila ga je disciplini. Ja sam možda samo dva puta napustila decu na kratko a da to nije neki poslovni put - zaključila je poznata kantautorka .

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.