SKANDAL NAD SKANDALIMA! AVA KARABATIĆ OBLJUBILA MALOLETNIKA, on otkrio sve detalje, REAGOVALA POLICIJA! (FOTO)
Foto: printscreen

haos!

SKANDAL NAD SKANDALIMA! AVA KARABATIĆ OBLJUBILA MALOLETNIKA, on otkrio sve detalje, REAGOVALA POLICIJA! (FOTO)

Poslednjih dana javnost je uzdrmala vest da je protiv hrvatske sterlete Ava Karabatić podneta krivična prijava zbog navodnih pretnji smrću.

Objavljeno: 22:03h

Naime, osoba koja je vodila Avin Instagram profil prijavila je poznatu starletu policiji, a kako kaže za naš portal, poseduje svu potrebnu dokumentaciju da to i dokaže na sudu.

Ava se posle toga oglasila i rekla da ništa od navedenog nije istina.

foto: printscreen

Međutim, klupko je počelo da se odmotava te se M.V., koji je, kako on tvrdi, podneo krivičnu prijavu protiv starlete, oglasio još jednom, ali sada sa novim informacijama koje su odjeknule kao bomba.

On se oglasio preko svog Instagram naloga i napisao sledeće:

- PRAVA ISTINA: Ja i Ava smo se upoznali početkom 2017 godine, u početku smo imali prijateljski odnos, kasnije poslovni u smislu PR-a. U vezi smo bili skoro godinu dana, a pre 4 meseca smo se posvađali. Tada je nastao naš "rat". Nedavno joj je bio hakovan njen Instagram profil, optužila je mene i slala mi je poruke (tekstualne i glasovne) u kojim je pretila meni i mojoj porodici. Prvo su bile pretnje "batinama", kasnije smrću. Uvijek sam prelazio preko takvih stvari, jer sam opravdavao takvo izopačeno ponašanje konzumacijom alkohola (pisala je blog o tome), ali sad je zaista prevršila svaku meru i morao sam preduzeti pravne radnje. Ona je na svom profilu objavila tekst koji su preneli svi mediji, a u njemu je iznela gomilu laži. Kao prvo mi nismo bili poslovni saradnici koji se nismo poznavali, već smo bili u vezi. Da tražim medijsku pažnju nebi tražio to preko Ave Karabatić. Verujem u pravdu i nadam se da će se uskoro sve sudski rešiti. Hvala svima na podršci!

Nakon javnog priznanja M.V. je ekipi portala Alo.rs otkrio da je sa Avom bio u vezi dok je bio maloletan!

AVA SE NAPOKON OGLASILA POVODOM OVE SITUACIJE!

- Sve moje društvene mreže vodio je M.V. Kad smo prekinuli suradnju, trazila sam ga lozinke i mailove. Tu je nastao problem. Instagram, fb sve je bilo na njegovom broju telefona. Onda bi se pomirili pa bi mi dao lozinku, pa bi se posvadajali, a on bi je promenio i to je trajalo od 5. do 9. meseca. U 9. mesecu sam uspela da promjenim broj mobilnog na Instagramu i stavila očev. Medjutim, kako je otac povezao svoj fb i Instagram na taj isti broj, Instagram me jednostavno izbacio. Pisala sam Instagram podrsci koja me obavestila da mi je Instagram trajno ugašen jer nisam potvrdila svoj račun preko poveznice na mailu (nemam pojma ni ime maila ni lozinku). Otisla sam u policiju, jedna osoba koja je znala ući u mail je rekla policiji da nema ništa s tim. Druga se nije želela javiti na mobilni, ali je zahvaljujući meni doznala da se tako ulazi u Instagram. Iza toga kreće moja agonija. Prijavljujem to ponovno policiji jer mi se verifikovani profil pretvorio u po*no stranicu.

S druge strane vodim rat s Instagramom, šaljem slike sebe, svog pasoša i policijskog izveštaja. Tek mi tad vraćaju moj Instagram. Nakon toga slijedi ovaj shou... - kaže Ava za naš portal i nastavlja:

- Onda sledi moja šutnja. S M.V. vise ne komuniciram. Izgubljeni dečak od 19 godina željan medijske pažnje poseže za novinama. Ovo je poruka koju mi je poslao prije 2 dana..citiram:

"Sutra u svim medijima izlazi moja verzija priče, znam da me nisi spominjala javno, ali ja se ničeg ne bojim, zato sam sam rekao onako kako je bilo, nisam te vredao, spomenuo sam alkohol i to.. i naravno ljude zbog kojih ti se mozak promenio, tj. zbog kojih ne razmisljaš svojom glavom nego njima veruješ, spomenuo sam i Ivicu Karabatica.. Njega sam u pozitivnom kontekstu.. Poslao sam i neke glasovne poruke što su tražili i skrinšotove dok smo se svađali.. Ne brini, nisam ni jednu glasovnu gdje si pretila batinama, smrću mene, majke, Irenine bebe i ostale gadarije, niti ono gde mucas kao da si prepijana, takve srvari ostaju za sud, ne za medijsko prepucavanje.. Neću ti se više javljati, srećno.. - završila je Karabatićeva.

Šta će se dalje dešavati, ostaje da ispratimo i prepustimo sudu da radi svoj posao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.