ZNATE GA KAO DOKTORA POPCA I KOKANA IZ ČUVENIH SERIJA! Glumac bi danas JEDVA PREPOZNALI, ugojio se i OVAKO IZGLEDA!
Foto: Printscreen/youtube/mkdsf85

veliko iznenađenje

ZNATE GA KAO DOKTORA POPCA I KOKANA IZ ČUVENIH SERIJA! Glumac bi danas JEDVA PREPOZNALI, ugojio se i OVAKO IZGLEDA!

Trenutno ga gledamo u popularnoj seriji “Igra sudbine” gde tumači lik direktora televizije

Objavljeno:

Glumac Aleksandar Dunić završio je glumačku akademiju u Novom Sadu. Prvu ulogu ostvario je u dečjoj tv seriji “Sazvežđe belog duda”.

U našem narodu Aleksandar je i pored ostalih, brojnih uloga ostao je upamćen kao doktor Popac iz čuvene serije “Srećni ljudi”, koja se emitovala na RTS – u devedesetih godina.

Takođe Aleksandra mnogi i danas nazivaju Kokan iz uloge u legendarnoj seriji “Porodično blago”, a on je glumio i u serijama “Stižu dolari”,”Beloj lađi”, “Nemanjićima” i drugim. Trenutno ga gledamo u popularnoj seriji “Igra sudbine” gde tumači lik direktora televizije. Oprobao se i na filmu i to u dva ostvarenja – “Poltron” i “Tesna koža”.

foto: Printscreen

Aleksandar je baš za ulogu doktora Popca rekao da mu je to bila najzahtevnija u karijeri.

“Uloga doktora Popca u seriji “Srećni ljudi” bila je i najzahtevnija, jer mi je bila prva i nisam imao iskustva sa kamerama. Ali nikada nisam analizirao svoje uloge, niti merio šta mi je bilo teže, čak ne znam koji su parametri za to. Moje je bilo da dam sve od sebe u skladu sa tadašnjim mogućnostima, i ja sam to i radio. Nikada nisam potcenjivao uloge i mislio da u njima nema ničega”, rekao je ranije Dunić za Gloriju.

U intervjuu za “Balkan info”, Dunić se prisetio tog vremena, i otkrio da ga posebno prijatne uspomene vežu za pokojnog velikana srpskog glumišta, Mihajla Batu Pastaljevića, koji je u seriji igrao Velička Veličkovića, Popčevog stanodavca.

“Voleo sam Batu Paskaljevića. Voleo sam ga jer je strašno voleo život. On je bio stariji od mene skoro pola veka. On je pred smrt smanjivao godine, nismo mogli ni da utvrdimo koliko stvarno ima godina. Toliko je voleo žene da je to bilo čudesno. Neka vatra je bila u njemu. I sam je pričao neverovatne ljubavne anegdote, na primer, kako mu je jedna lepa devojka rekla da će biti u Egiptu, pred tim i tim hotelom, tad i tad, i kako je on otišao tamo, samo na osnovu tog obećanja, a ona se nije pojavila”, rekao je Dunić.

Pogledajte kako Aleksandar, čuveni zavodnik iz domaćih serija izgleda danas:

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.