RASTA IMA DEVOJKU KOJU KRIJE OD SVIH! Čuju se i dok je on u ZATVORU, iscurile PORUKE!
Foto: Printscreen/jutjub

šok

RASTA IMA DEVOJKU KOJU KRIJE OD SVIH! Čuju se i dok je on u ZATVORU, iscurile PORUKE!

- Čekam te i čuvam sve, ne brini. Mesec dana će proleteti, a naša ljubav neće proći nikada -poručila je reperu njegova devojka preko radija

Objavljeno:

Reperu Stefanu Đuriću Rasti devojka šalje poruke preko radija dok on leži u Centralnom zatvoru! Bivši muž Ane Nikolić već mesec dana je u pritvoru jer je u njegovom stanu pronađeno čak 600 grama marihuane. Njemu je prvo određeno 30 dana zadržavanja, a početkom nedelje mu je produžen pritvor za još mesec dana.

Vreme u zatvoru prekraćuje pisanjem knjige i pesama, ali i slušanjem muzike. On sa svojim cimerima svake večeri uključi Bum bum radio i emisiju "SMS žurka". U toj emisiji ljudi iz celog sveta šalju poruke kojima čestitaju rođendane, rođenja, slave, a najčešće pozdravljaju svoje najbliže koji se nalaze po zatvorima u Srbiji. Tako poslednjih večeri stiže dosta poruka upućenih baš Rasti!

foto: Nemanja Nikolić

- Čekam te i čuvam sve, ne brini. Mesec dana će proleteti, a naša ljubav neće proći nikada -poručila je reperu njegova devojka preko radija.

Ona je zamolila voditelje da puste neku Rastinu pesmu, pa je dodala:

- Čuvaj se, moja ljubavi. Rasto, uz tebe sam.

Sledeće večeri kontroverzni muzičar dobio je još jednu poruku:

- Za Stefana Rastu: Volim te najviše na svetu. Šaljem ti tri srca. Molim vas, pustite pesmu "Ljubav" Sergeja Ćetkovića.

Zanimljivo je da se devojka ni u jednoj poruci nije potpisala, ali kako saznajemo, reč je o jednoj Dragani, koja nije poznata javnosti. Njih dvoje su već neko vreme zajedno i to kriju od medija.

- Rasta nikad nije voleo da javno predstavlja svoje devojke. Živciralo ga je i kada su mediji pisali o njemu i Ani Nikolić. Zato gotovo niko nije ni znao da je on posle razvoda našao novu ljubav - priča izvor i dodaje da reper svako veče sluša radio:

- Rasta u ćeliji nema televizor, ali ima radio. Srećan je što ga devojka nije ostavila uprkos skandalu i svako veče nestrpljivo čeka da čuje njenu poruku.

foto: Pintscreen / Pink

Dok prijatelji i nova devojka Rasti šalju poruke preko radija, njegova bivša žena Ana Nikolić se ne oglašava. Pevačica nije išla u Centralni zatvor da poseti bivšeg muža, niti je vodila njihovu ćerkicu Taru da vidi tatu.

- Za devojčicu tata je na putu, Ani ne pada na pamet da je vodi u zatvor da bi ga videla - kaže izvor Informera.

Pozdravljaju ga i prijatelji

Tokom emisije "SMS žurka" Đuriću se upućuje najviše poruka. Repera pozdravljaju iz celog sveta. "Rasto, brate, izdrži. Vole te ortaci", "Za Rastu od Sanje i Bojane iz ekipe iz 52. bloka", "Legendo, uz tebe smo", samo su neke od poruka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.