NATAŠA PRVI PUT OTKRILA DETALJE SA KONCERTA IZ ARENE I JEDNU ŠOK PRIČU PODELILA! Niko to nije znao!
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen Pink tv

MUK I ZVUK

NATAŠA PRVI PUT OTKRILA DETALJE SA KONCERTA IZ ARENE I JEDNU ŠOK PRIČU PODELILA! Niko to nije znao!

Nataša otvoreno ispričala o pehu koji se desio pred sam početak njenog izlaska na scenu u Areni

Objavljeno:

Nataša Bekvalac bila je gošća specijalnog izdanja emisije na Pink tv

Ispričala kako su izgledale poslednje sekunde pred izlazak na scenu u Areni, kada je 14. februara održala koncert za koji mnogi kažu da je audio-vizuelni spektakl koji će se dugo pamtiti.

foto: Emilija Jovanović

Dečko koji je bio zadužen za moj ton, poželeo mi je sreću: "Nale, ljubim te, srećo, idem ja sada, čekam te tamo kod bine, srećno" i onda odlazi, otrčava, jedan deo ekipe odlazi sa njim. Ja znam da kada prilazim onim vratima, provlačim se kroz publiku, zamaskirana, kako niko ne bi primetio da sam ja. Fora je bila da se fokus prebaci na binu, da bi publika gledala tamo, a da se ja suptilno provučem kroz njih i sednem na obruč, to nam je uspelo - govorila je Nataša.

foto: Printscreen Pink tv

Znam da treba da dobijem kontakt sa zvukom i da treba da počne da šušti. Ja prilazim i potpuno sam gluva, ništa, hvata me panični napad, jer ulazim unutra i ne osetim život u svojim ušima. Kažem "ja nisam ozvučena". Dečko koji me je sprovodio potvrdio je da nisam uključena. On se brzo vraća, trese se, prekida se koncert. Nije smeo koncert da počne. Ja da sam se popela gore neozvučena, rekla bih: "Ljudi izvinite, jedino što mogu da uradim je da se bacim sa obruča, jer ne znam koja pesma ide, šta sviraju ljudi" - rekla je Nataša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.