TEK ZAKOPALA RATNE SEKIRE SA KRISTIJANOM A ODMAH SE POHVALILA OVIM! Spomenula Cirkus kolorado, zbunila sve!
Foto: Printscreen Pink tv

ŠOK

TEK ZAKOPALA RATNE SEKIRE SA KRISTIJANOM A ODMAH SE POHVALILA OVIM! Spomenula Cirkus kolorado, zbunila sve!

Rjaliti zvezda je nakon raskida emotivne veze sa nekadašnjim cimerom sa imanja u Šimanovcima Markom Markovićem pronašla novog partnera

Objavljeno:

Osim toga što je zakopala ratne sekire sa Kristijanom Golubovićem, Staniji Dobrojević je dobro krenulo na još jednom životnom planu - ljubavnom!

Naime, rijaliti zvezda je, nakon raskida emotivne veze sa nekadašnjim cimerom sa imanja u Šimanovcima - Markom Markovićem, pronašla novog partnera uz kog je, kako sama ističe, veoma srećna.

foto: Printscreen

- Kada bih još i o ljubavnom životu govorila javno, stvarno bi nastao "cirkus Kolorado"! Ali, mogu da kažem da sam emotivno ispunjena i zadovoljna - otkrila je Stanija za "Alo".

foto: Printscreen instagram

Osim toga, Dobrojevićeva je istakla da joj je muškarac, čiji identitet nije želela da otkrije, bio velika podrška tokom cele drame vezane za Kristijana.

- Imam podršku u svemu ovome sa nekim ko može da se nosi sa svim tim. U ovom svetu se lakše borim sa takvim situacijama jer sam već očvrsnula, a i tu je taj neko da me bodri! - dodala je uz širok osmeh starleta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.