MARINA TADIĆ NE PLANIRA DA SE VRATI NA MUZIČKU SCENU, ali i dalje izaziva VRELIM fotografijama! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

hit

MARINA TADIĆ NE PLANIRA DA SE VRATI NA MUZIČKU SCENU, ali i dalje izaziva VRELIM fotografijama! (FOTO)

Pevačice Marina Tadić, Marina Visković i voditeljka Dajana Paunović pojavile su se u spot za novu pesmu njihove koleginice i drugarice Ilde Šaulić ''Sad me tražiš''. Marina Tadić otkrila je da smatra da su one dočarale likove iz serije "Seks i grad" na srpski način.

Objavljeno:

Nama je za oko zapao i Marinin izgled, s obzirom na to da je jedina ona došla "golih nogu" u kratkoj haljini, dok su ostale devojke na sebi imale duge i zatvorenije odevne kombinacije.

- Nisu mi rekle da oblače sve tri odelo, ja sam došla večeras ovako, iako ja imam haljinu. Ja sam kao zgodna, tako je ispalo, pošto one kažu da su se sve ugojile. Ne osećam se kao najzgodija, ja sam najnezgodnija. Hajde čisto da bude i seks, da ne bude samo grad - rekla je Marina.

foto: instagramscreen

Marina se u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, a šuškalo se i kako planira da prestane da se bavi muzikom.

- Ja sam sada mama. To je najlepši period mog života, a i takva je situcija... Ne želim da propustim nijedan trenutak s njom. Pesama će biti i možete se vratiti na scenu, ali u ovom trenutku ja ne razmišljam o tome. Izbaciću jednu pesmu koju sam napravila pre nego što sam zatrudnela - istakla je Tadićeva.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.