ZA OVO ZNAJU SAMO ŽITELJI BARAJEVA!  Da li je ovaj događaj prethodio UBISTVU Ksenije i SAMOUBISTVU Filipa?!
Foto: Printscreen / Youtube

ŠOK Otkriće!

ZA OVO ZNAJU SAMO ŽITELJI BARAJEVA! Da li je ovaj događaj prethodio UBISTVU Ksenije i SAMOUBISTVU Filipa?!

Deset godina nakon tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin i njenog dečka Filipa Kapisode javnost i dalje interesuje razlog zbog kojeg je te kobne martovske noći crnogorski maneken digao ruku na svoju devojku, a potom izvršio samoubistvo.

Objavljeno: 12:53h

Iako je njihova veza bila turbulentna, praćena brojnim svađama i raskidima, malo ko pamti da se neposredno pred stravičan zločin dogodila jedna neverovatna stvar prilikom koje su Pajčinka i Kapisoda jedva ostali živi.

Naime, jedan od žitelja naselja Barajevo prisetio se saobraćajne nesreće koju su Ksenija i Filip doživeli krajem januara 2010. godine, znači dva meseca pred zločin kada su se automobilom kojim je Filip upravljao udarili u trafo-stanicu nedaleko od sela Lisovići, gde Ksenija ima vikendicu u koju su pošli.

foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

- Bilo je hladno i klizavo, oni su se automobilom zakucali u trafostanicu. Nakon toga odveženi su u bolnicu gde im je ukazana pomoć. Pričalo se da su se sporečkali tokom vožnje i da je zato došlo do nesreće, što je bila jasna naznake da nešto nije u redu. Nakon dva meseca kao grom je odjeknula vest da je Filip ubio Kseniju, a zatim i sebe - naveo je stariji gospodin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.