TATA MILE NE ŠTEDI! Automobili, luksuzne destinacije skupa odeća, evo za šta je sad Elena dobila 150.000 evra?!
Elena Kitić, Foto: Printscreen / Instagram / Elena Kitić

ISKEŠIRAO

TATA MILE NE ŠTEDI! Automobili, luksuzne destinacije skupa odeća, evo za šta je sad Elena dobila 150.000 evra?!

Folker ne štedi kada je u pitanju njegova miljenica, bilo da su u pitanju njena putovanja, luksuzna garderoba automobil ili karijera

Objavljeno:

Mile Kitić platio je 150.000 evra Džali Bratu i Bubi Koreliju kako bi njegovoj mezimici Eleni, koja je sve popularnija na domaćoj muzičkoj sceni, napravili album, ali mlada pevačica zasad je od sarajevskog dvojca dobila samo jednu pesmu, koju je objavila pre dve nedelje.

foto: Marta Savić i Mile Kitić, Foto: Dragana Udovičić

Folker ne štedi kada je u pitanju njegova miljenica, bilo da su u pitanju njena putovanja, luksuzna garderoba, automobil ili karijera.

S obzirom da je Elena talentovana, Mile je odlučio da je pogura, te je uložio pozamašnu svotu novca u njenu karijeru, a poverenje je ukazao bosanskim reperima. Kako izvor navodi, Džali i Bubi se dopala saradnja sa Elenom, ali cifru nisu hteli da smanje.

foto: Printscreen / Instagram

Poznavaoci estradnih dešavanja kažu da je njima ovom saradnjom upala kašika u med, jer su nedavno ostali bez svoje dve glavne zvezde Maye Berović i Senide.

Podsećanja radi, navodno nekoliko velikih estradnih imena raskinuli su saradnju sa bosanskim reperima, među kojima su Dara Bubamara, Maya Berović i slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.