SVE BI HTELE DA LIČE NA NJU, PA JOŠ I VODITELJKE POČELE DA JE KOPIRAJU! Sve da budu ko jaje jajetu!
Katarina Grujić, Foto: Printscreen youtube

DIKTIRA TRENDOVE

SVE BI HTELE DA LIČE NA NJU, PA JOŠ I VODITELJKE POČELE DA JE KOPIRAJU! Sve da budu ko jaje jajetu!

Kaća postavila standard a onda su njenim putem krenule i druge

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić već godinama važi za jednu od par trendseterki na našoj estradnoj sceni, koju manje-više kopiraju mnoge koleginice. Tako je i ovog puta Kaća postavila standard, a onda su njenim putem krenule i druge. Kaća je, naime, napravila radikalnu promenu kad je njena frizura u pitanju i odsekla je šiške.

foto: Printscreen Instagram

Ovakav potez od nje ne čudi mnogo, jer je njen najbolji drug jedan od najpoznatijih beogradskih frizera Peđa Božić. Poznato je da Kaća uz njegove savete menja često i stilove i dužine, a ovog puta je njihov zajednički poduhvat naišao na oduševljenje, a potom i kopiranje mnogih.

foto: Miomir Milić

Nakon Katarine, sa šiškama je osvanula i pevačica Sandra Afrika, koja mora se priznati, na fotkama izgleda ko Kaćina sestra bliznakinja. I Edita Aradinović sada fura šiške, a pohvale za njen novi stajling samo pljušte. Helena Topalović takođe ima novu frizuru, a čak je i voditeljka Bojana Ristivojević podlegla i krenula Kaćinim stopama. Ipak, ona kaže da sad jedva čeka da joj poraste kosa, jer su joj šiške naporne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.