KRENULI STOPAMA SVOJIH RODITELJA PA IH NADMAŠILI: Imaju MILIONSKE preglede i BURNE ŽIVOTE!
Foto: Damir Dervišagić

Deca poznatih

KRENULI STOPAMA SVOJIH RODITELJA PA IH NADMAŠILI: Imaju MILIONSKE preglede i BURNE ŽIVOTE!

Mnoge poznate ličnostisvoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, a njihova deca ne vole da se pojavljuju u medijima. Za razliku od njih, postoje i ona deca poznatih, koja su krenula stopama svojih roditelja.

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Cece Ražnatović, ljubav prema muzici gaji od malih nogu. Od majke je nasledila i talenat, pa svojim snimcima često obraduje fanove, a snimila je i nekoliko singlova. Njene pesme: “Rane” i “Savršen par”, postale su neverovatni hitovi, a Anastasija preti da prevaziđe svalu svoje popularne majke.

foto: Printscreen/Instagram

Nikolija Jovanović, ćerka pevačice Vesne Zmijanac već sa pet godina je imala svoj prvi susret sa scenom, kada se pojavila u majčinom spotu za pesmu “Kad bih znala kako si”. Svoj talenat za pevanje nastavila je da neguje, pa je već u osnovnoj školi dobila nagrade za svoja izvođenja. U međuvremenu, Nikolija je završila fakultet, a onda je odlučila da snimi svoj prvi album pod nazivom “Ćao zdravo”, koji je izašao 2013. godine. Od tada nastavlja da niže uspehe i izgradila je svoje ime, a njen muzički pravac znatno se razlikuje od onog koji već decenijama uspešno neguje njena majka.

foto: Damir Dervišagić

Sin pevača Marinka Rokvića, Nikola Rokvić, vrhunski talenat nasledio je od oca. na samom početku svoje karijere pevao je folk muziku, da bi se kasnije preorijentisao na pop. Mladi Rokvić objavio je tri albuma do sada: “Oprosti mojoj mladosti”, “Prećuti mi” i “Ovaj put”, kao i nekoliko singlova i jedan je od popularnijih domaćih pevača. Ni njegov rođeni brat Marko nije ništa manje talentoan, te poslednjih godina i on lagano sebi krči put na muzičkoj sceni

foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

Ćerka pevačkog para, Marte Savić i Mileta Kitića, Elena Kitić, bavi se potpuno drugačijom muzikom nego njeni roditelji. Naime, dok su Mile i Marta karijeru izgradili pevajući folk, Elena je poznata po r’n’b zvuku. Proslavila se 2016. godine, kada je Džala Brat za nju uradio pesmu “Folira” koja je postigla neverovatan uspeh. Nakon toga usledio je duet sa Džalom i Bubom “Ne volim”, a potom je, 2018. godine, Rasta za nju uradio pesmu “Geto princeza”. Elena je do sada objavila i singlove na engleskom jeziku, te očigledno ima ambiciju i da ostvari inostranu karijeru.

foto: printscreen

Porodica Đogani tokom 90-ih godina bila je među vodećima na našoj muzičkoj sceni. Iz tog razloga ne treba ni da čudi to što je Luna Đogani, ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas, krenula stopama svojih roditelja. Ona je na sebe skrenula pažnju učešćem u Zadruzi, a potom je snimila nekoliko pesama: “U ljubavi luda”, “Gram po gram”, “Deveti krug”, i “Puca”. Trenutno se odmara jer je u drugom stanju, ali kako je rekla, ne planira da u budućnosti zapostavi muzičku karijeru.

foto: Screenshot Instagram

.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.