DRAMA U STANU ACE LUKASA, PEVAČ VAN SEBE: Zbog ogromnih dugova prema OVOM BIZNISMENU upali mu u kuću da sve NAPLATE
Foto: youtubescreen

ŠOK!

DRAMA U STANU ACE LUKASA, PEVAČ VAN SEBE: Zbog ogromnih dugova prema OVOM BIZNISMENU upali mu u kuću da sve NAPLATE

U stanu pevača Ace Lukasa na Voždovcu, trenutno se nalaze izvršitelji, a u toku je zaplena imovine zbog dugovanja koja ima već duži vremenski period.

Objavljeno: 12:54h

Kako se saznaje, reč je o dugovanjima koje pevač ima prema izvesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar, navodi nova.rs.

Inače, Popović je i ranije u javnosti isticao da Lukas ima izvesna dugovanja prema njemu. Navodio je da mu navodno duguje 80 hiljada evra.

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

foto: Youtube printscreen

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. Pevač je trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.

Aca Lukas tvrdi da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu zapravo isplaćeno 40.000 evra, a da je na tu sumu ugovorio i mesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 evra. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.