POKAZALA GOLE GRUDI U UŽIVO PROGRAMU! Šokirala pratioce!
Vladana Ralić, Foto: Printscreen instagram

ŽALOSNO

POKAZALA GOLE GRUDI U UŽIVO PROGRAMU! Šokirala pratioce!

Vladana Ralić, nekadašnja srpska misica, važila je za jednu od najlepših devojaka u regionu ali je poslednjim obraćanjem putem uključenja uživo na društvenim mrežama šokirala pratioce

Objavljeno:

Na Instagramu se uključila u lajv, a komentar jednog muškarca pokrenuo je lavinu spekulacija.

Vladana Ralić, nekadašnja srpska misica, važila je za jednu od najlepših devojaka u regionu, ali je poslednjim obraćanjem putem uključenja uživo na društvenim mrežama šokirala pratioce, kako svojim izgledom, tako i svojim ponašanjem.

foto: Printscreen instagram

Osim što su joj gole grudi na svakih nekoliko minuta ispadale iz čipkane majice, i što su joj mnogi zamerili estetske intervencije kojima se podvrgla, Vladanu su njeni pratioci u nekoliko navrata optužili da se bavi prostitucijom i da koristi narkotike.

foto: Printscreen instagram

Ti si nenormalna devojka koju je uništila droga. Od operacija ne možeš da pomeriš facu, a usta su ti kriva od zabranjenih supstanci koje konzumiraš. Osim toga, ove devojčice moraju da znaju da se baviš prostitucijom i ležeš sa matorcima za jedne čizme ili torbu. Moj prijatelj te je tako i je*ao, za čizme - istakao je nepoznati mladić, nakon čega je Ralićeva briznula u plač i prekinula uživo uključenje na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.