NAŠ FUDBALER SE RAZVEO OD ŽENE U TAJNOSTI, OBJAVIO SELFI SA NOVOM DEVOJKOM: Bivša žena nestala sa DRUŠTVENIH MREŽA!
Foto: AP

ekskluzivno

NAŠ FUDBALER SE RAZVEO OD ŽENE U TAJNOSTI, OBJAVIO SELFI SA NOVOM DEVOJKOM: Bivša žena nestala sa DRUŠTVENIH MREŽA!

Fudbaler Boško Janković se, prema pisanju medija, još pre dve godine razveo od supruge Dijane, ali o tome ne želi da govori za javnost.

Objavljeno:

Boško Janković i Dijana su pre dve godine stavili tačku na 11 godina dug brak, u kom su dobili sinove Sergeja i Julijana, piše "Story".

Kako se navodi, jedan od glavnih razloga bilo je neslaganje oko toga gde će nastaviti život - Boško je želeo da se vrati u Beograd, dok je Dijana htela da ostane da živi u Švajcarskoj, koja im je godinama bila baza, budući da im deca tamo idu u školu, kao i da njeni roditelji žive u Cirihu.

foto: AP

Prema pisanju pomenutog magazina, Boško je ove godine uplovio u vezu sa novom izabranicom Jovanom Dukić, koju je nedavno upoznao i sa prijateljima, na zajedničkom letovanju u Grčkoj.

Fotografiju sa Jovanom, na kojoj razmenjuju poljupce, podelio je i na društvenim mrežama, a kako se navodi njegova bivša supruga Dijana nakon razvoda ugasila je sve profile na ovim platformama.

Dijana, bivša žena Boška Jankovića
Dijana, bivša žena Boška Jankovićafoto: Printscreen Instagram

Dijana i Boško su tokom braka važili za veoma skladan par, a ova atraktivna plavuša nikada nije bila "tipična žena fudbalera", te su mnogi govorili da zbog nje "sponzoruše čupaju kosu".

- Skromnost me je kod nje odmah kupila jer nikada nisam želeo da pored sebe imam tipičnu ženu fudbalera koja rasipa novac i ponaša se kao druge - rekao je Boško u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.