RENTIRA VILU ZA OVU CIFRU DNEVNO, DOK PUTUJE PO SVETU! Za Brenu nema zime!
Lepa Brena, Foto: Printscreen

NEMA ZIME

RENTIRA VILU ZA OVU CIFRU DNEVNO, DOK PUTUJE PO SVETU! Za Brenu nema zime!

Pevačica se dosetila kako da iskoristi svoj dom i to što je poslednjih meseci na proputovanju po celom svetu

Objavljeno:

Lepa Brena definitivno ima smisla za biznis i ume da unovči sve svoje ideje. Ovoga puta pevačica se dosetila kako da iskoristi svoj dom i to što je poslednjih meseci na proputovanju po celom svetu.

foto: Printscreen

Naime, nekadašnja vlasnica "Granda" je ustupila porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi agenciji koja se bavi iznajmljivanjem objekata za snimanje reklama, serija, filmova, spotova i ostalu TV produkciju. Ona je odlučila da to naplaćuje ni manje ni više nego 1.000 evra dnevno. Ona i Boba su se dogovorili da se za potrebe iznajmljivanja koristi celo prizemlje, piše "Kurir".

foto: Privatna arhiva, Kurir

Brena važi za osobu koja ne sedi skrštenih ruku i i te kako ume da iskoristi sve potencijale, pa i u najtežim trenucima. Postoji dosta zainteresovanih kojima se dopada izgled pevačicine luksuzne vile, ali se detalji iznajmljivanja drže u strogoj tajnosti. Inače, poslednjih meseci se spekulisalo i o tome da li će Brena da prodaje svoj dom, ali je ona to demantovala. Zasad je rešila da nekretninu u kojoj živi više od tri decenije iskoristi na najbolji mogući način, pa će, kada su u Srbiji, ona i njen suprug Slobodan Živojinović u njoj živeti, a kada putuje, ustupaće je za razne projekte uz debelu nadoknadu, navodi gorepomenut medij.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.